Cookie- og Privatlivspolitik
Er dette åbningsscenen til 'Avengers 2'?

Er dette åbningsscenen til 'Avengers 2'?

Potentielt MEGET afslørende detaljer om superhelte-efterfølgeren

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Avengers 2: Age of Ultron er halvvejs igennem produktionen, og allerede nu påstår Latino Review at have detaljer om åbningsscenen til filmen.

Sitet har sammen med 12 andre medier været inviteret til et besøg på optagelserne, hvor der blev afsløret en masse informationer om åbningsscenen, altså de første 15-20 minutter.

Nu er Latino Review kendt for at løbe med en halv vind, men somme tider har de fat i den lange ende, så vi vælger at lade det være op til den enkelte at vurdere, om man vil stole på dem.

I fald de har ret, virker det som en ret svedig start på, hvad der bliver den største Marvel-produktion til dato.

OG JA, DER ER PLOT-SPOILERE!

SÅ LÆS KUN VIDERE, HVIS DU ER LIGEGLAD MED AT FÅ SPOLERET HANDLINGEN I INTROEN!

NU ER DU ADVARET!

- Filmen vil foregå umiddelbart efter den scene, som dukker op efter rulleteksterne i Captain America: The Winter Soldier, hvor vi introduceres for Baron Von Strucker (Thomas Kretschmann).

- Skurken er i besiddelse af Lokis stav og Chitauri-våben, men Avengers er på færden og kommer brasende for at nuppe de stjålne våben. De to nye supermennesker, Quicksilver (ja, ham fra X-Men: Days of Future Past, og så alligevel ikke helt, for her spilles han af Aaron Taylor-Johnson) og Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), kæmper side om side med Von Strucker mod Avengers-holdet.

- Scarlet Witch bruger sine magiske superkræfter til at snyde Hulk (Mark Ruffalo) til at tro, at det afdøde uhyre, som er i Von Struckers besiddelse, er levende, og derefter begynder den grønne kæmpe at gå amok, som kun han kan gøre det.

- Men som det ofte sker, vinder Avengers og tager tilbage til deres hovedkvarter, hvorefter de holder en kæmpefest The Wolf of Wall Street-style med coke og damer (okay, det sidste fandt vi på).

- Festen udvikler sig til en konkurrence om, hvorvidt andre end Thor (Chris Hemsworth) kan flytte hans hammer. Tony Stark (Robert Downey Jr.) forsøger iført sin rustning, men det mislykkes, og hans metalarm ryger af... Captain America kan dog rykke den en smule, hvilket er en henvisning til tegneserien, hvor han rent faktisk kan løfte hammeren. Her trækker Latino Review lidt i land og vurderer, at dette nok vil blive ændret til den færdige film for ikke at skabe harme blandt tegneseriens fans.

- Hulk er tilbage i Bruce Banner-form, og til festen viser det sig, at han og Black Widow (Scarlett Johansson) har en ting kørende. Men Banner er bange for at binde sig til andre mennesker, fordi han ikke stoler på sig selv.

- Endelig er Jane Foster tilsyneladende ikke interesseret i Thor længere, hvilket guden vist nok har det ok med. Og tager man Natalie Portmans afstand fra Marvel-universet i betragtning (hun har fortalt Screen Rant, at hun ikke har planer om at medvirke i 'Avengers 2'), virker det ikke usandsynligt, at deres forhold er slut.

Det var, hvad Latino Review fik ud af deres set-besøg.

Avengers 2: Age of Ultron får premiere den 30. april 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

For at I skriver at der er Spoilers. Med store fede bogstaver og gentagne gange. Sådan skal det gøres!

Jeg var SÅ tæt på at læse artiklen. Men endte med at tænke "Nej, jeg kan sgu' godt vente til jeg sidder i biffen". Og så får jeg en bedre oplevelse end de fleste andre fans.

Maria

Hvis det passer, det med Nathalie Portman, så er ekstrascenen i Thor 2 nok det mest malplacerede jeg nogensinde har set. Suk...

Bjarneuser/203906

Ekstrascenen i Thor 2 er, for at køre historien vider til Guardians of the galaxy.
http://www.imdb.com/title/tt2015381/?ref_=nv_sr_1

Maria

Jeg snakker om ekstra-ekstra scenen der kom efter rulleteksterne. :)

CINEMANDRUP

Det er altid sjovt at se hvilke rygter der slipper ud bevidst, men skal virke ubevidst. Hvilke der bare ikke må slippe ud og så dem man kan digte videre på.

Jeg tror ligeledes, at der er en vis sandhed i et par af tingene, men nu må vi se hvad de officielle facts vil give.

Jacob

Rygter, rygter og atter rygter som dog nok har et gram af sandhed i sig. Jeg opfattede det lidt som om forholdet mellem Steve Rogers og Natasha udviklede sig i The Winther Soldier, og når Age of Ultron foregår kort efter virker det lidt underligt at hun pludselig skulle være interesseret i Bruce. Mark Ruffalo skulle dog få mere tid på skærmen i forhold til 1'eren.

At Jane og Thor på den måde er gået fra hinanden er også lidt malplaceret når man tænker på den hede omfavnelse de havde til sidst i The Dark World. Hvis man vælger at skrive hende ud, så håber jeg det bliver mere vellykket end med Red Skull der bare "forsvandt". Måske Sif vil blive kørt i stilling som tordengudens partner?

Men det må alt sammen vente indtil The Avengers 2 rammer biograferne til næste forår, og jeg er klart mere interesseret i Quicksilver og Scarlet Witch's rolle og om de forbliver på Baron von Struckers side.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

19 timer siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

1 dag siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

1 dag siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

3 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

6 dage siden

Aktive debatter