Er dette åbningsscenen til 'Avengers 2'?

Potentielt MEGET afslørende detaljer om superhelte-efterfølgeren
Billede
(© Marvel)

Avengers 2: Age of Ultron er halvvejs igennem produktionen, og allerede nu påstår Latino Review at have detaljer om åbningsscenen til filmen.

Sitet har sammen med 12 andre medier været inviteret til et besøg på optagelserne, hvor der blev afsløret en masse informationer om åbningsscenen, altså de første 15-20 minutter.

Nu er Latino Review kendt for at løbe med en halv vind, men somme tider har de fat i den lange ende, så vi vælger at lade det være op til den enkelte at vurdere, om man vil stole på dem.

I fald de har ret, virker det som en ret svedig start på, hvad der bliver den største Marvel-produktion til dato.

OG JA, DER ER PLOT-SPOILERE!

SÅ LÆS KUN VIDERE, HVIS DU ER LIGEGLAD MED AT FÅ SPOLERET HANDLINGEN I INTROEN!

NU ER DU ADVARET!

- Filmen vil foregå umiddelbart efter den scene, som dukker op efter rulleteksterne i Captain America: The Winter Soldier, hvor vi introduceres for Baron Von Strucker (Thomas Kretschmann).

- Skurken er i besiddelse af Lokis stav og Chitauri-våben, men Avengers er på færden og kommer brasende for at nuppe de stjålne våben. De to nye supermennesker, Quicksilver (ja, ham fra X-Men: Days of Future Past, og så alligevel ikke helt, for her spilles han af Aaron Taylor-Johnson) og Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), kæmper side om side med Von Strucker mod Avengers-holdet.

- Scarlet Witch bruger sine magiske superkræfter til at snyde Hulk (Mark Ruffalo) til at tro, at det afdøde uhyre, som er i Von Struckers besiddelse, er levende, og derefter begynder den grønne kæmpe at gå amok, som kun han kan gøre det.

- Men som det ofte sker, vinder Avengers og tager tilbage til deres hovedkvarter, hvorefter de holder en kæmpefest The Wolf of Wall Street-style med coke og damer (okay, det sidste fandt vi på).

- Festen udvikler sig til en konkurrence om, hvorvidt andre end Thor (Chris Hemsworth) kan flytte hans hammer. Tony Stark (Robert Downey Jr.) forsøger iført sin rustning, men det mislykkes, og hans metalarm ryger af... Captain America kan dog rykke den en smule, hvilket er en henvisning til tegneserien, hvor han rent faktisk kan løfte hammeren. Her trækker Latino Review lidt i land og vurderer, at dette nok vil blive ændret til den færdige film for ikke at skabe harme blandt tegneseriens fans.

- Hulk er tilbage i Bruce Banner-form, og til festen viser det sig, at han og Black Widow (Scarlett Johansson) har en ting kørende. Men Banner er bange for at binde sig til andre mennesker, fordi han ikke stoler på sig selv.

- Endelig er Jane Foster tilsyneladende ikke interesseret i Thor længere, hvilket guden vist nok har det ok med. Og tager man Natalie Portmans afstand fra Marvel-universet i betragtning (hun har fortalt Screen Rant, at hun ikke har planer om at medvirke i 'Avengers 2'), virker det ikke usandsynligt, at deres forhold er slut.

Det var, hvad Latino Review fik ud af deres set-besøg.

Avengers 2: Age of Ultron får premiere den 30. april 2015.