Cookie- og Privatlivspolitik
Doctor Strange får instruktør

Doctor Strange får instruktør

Manden bag 'Sinister' skal tackle Marvels magiker

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

En af de karakterer, som Marvel ønsker at bringe fra tegneserie til det store lærred, er Dr. Strange, og nu er instruktøren fundet.

Ifølge Variety skal Scott Derrickson instruere filmen om den magiske superhelt, hvilket han selv bekræfter via Twitter.

Måske et overraskende valg, da han er mest kendt for gyserne The Exorcism of Emily Rose og Sinister, men man skal også huske hans remake af science fiction-klassikeren The Day the Earth Stood Still, der er proppet med den slags effekter, man forventer i en superheltefilm.

Johnny Depp og Viggo Mortensen har begge været på tale til at spille Dr. Strange, men intet er bekræftet, og det er da også lidt tid siden, vi senest har hørt rygter om en potentiel hovedrolleskuespiller.

'Dr. Strange' er dog kommet ud af starthullerne, så snart vil der komme flere detaljer. Stay tuned.

Premieredatoen er endnu ukendt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det indlysende valg ville være Johnny Depp som Dr. Strange, idet han i særdeleshed har erfaringen til at spille, ja sjove/underlige karakterer, men at se Depp som superhelt har jeg af en eller anden grund svært ved at forestille mig.

Dertil kunne jeg faktisk bedre se danskernes håb, Viggo Mortensen, i en sådan rolle. Viggo har vist at han kan bære en ledende rolle i store film, men er han mon klar til at tage springet til superhelt - jeg håber, at vi får det at se.

Camillauser/927927

Jeg har intet imod Depp eller Viggo, men Oded har det look der skal til for ligne The Sorcerer Supreme.

Det er osse skønt at der osse er kommet en instruktør til filmen, det er nok det vigtigste skridt for at få filmen lavet.

Plus, dem der lyttede efter i Captain America Winter Soldier, vil vide at de allerede har teaset med Dr. Strange, og så siger jeg ikke mer ^__^

Anonymuser/0

Dette er mit exit !!

-Filmfreak out !!

Pernilleuser/697891

Det er godt nok siden hen blevet taget ned, men IMDB annoncerede med at Oded Fehr var blevet castet som Dr. Strange - krydser stadig fingre for det. Han ville være genial i den rolle.

Jacob

En glimrende instruktør og forhåbentlig vil vi opleve Dr. Strange i løbet af Fase 3. Det skal blive spændende at se hvem der skal spille kirurgen med de ødelagte hænder, for nu er vi klar til den magiske troldmand :-)

Wayne

Dr. Strange er jo en magisk helt, som netop bekæmper det okkulte. Så der vil være brug for masser af erfaring for at lave effekter, som passer til det.

Og Dr. Strange - lad os få Viggo Mortensen, han vil være genial i rollen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

20 timer siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

21 timer siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

2 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

2 dage siden
Laurids

Ja det fedt med anbefalingerne af film som man ikke kan se det på største lærreder da det nu kommer frem at flere af de store biografkæder har valg

2 dage siden