Cookie- og Privatlivspolitik
Verdens 301 bedste film

Verdens 301 bedste film

Filmnørderne har stemt!

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Verdens største filmmagasin, Empire, satte sig for at finde de 301 bedste film nogensinde ved at bede sine mange læsere om at nominere deres egen top 5.

Hundredtusindvis deltog, og nu er resultatet kommet i hus.

Førstepladsen er ikke overraskende Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back, mens anden og tredjepladsen går til The Godfather (gisp!) og The Dark Knight.

I den helt anden ende af listen ligger Cykeltyven på plads 301, og lige før Vittorio De Sicas klassiker sniger den grusomme krigsfilm 'Gå og se' samt Disneys Fantasia sig ind. 

De resterende 295 pladser, må du følge linket for at se.

Empires Top 301

Hvilke film er overvurderede, hvilke mangler på listen og hvilke titler stemte du evt. selv på?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marie Bjørn

Dette er jo bare en liste blandt tusind andre lister om hvilke film, der er de bedste gennem tiden. Når alt kommer til alt, er filmsmag så individuelt som noget kan være.
Hvis denne liste siger at Starwars, Godfather og The Dark Knight er de bedste, så er det da fint!
Min liste ser helt anderledes ud, som mange andre sikkert også gør :-)

JegELSKERFilm

Ha! Ha! Haaaa! Ja undskyld men jeg kan altså ikke lade være med at grine af det tåbelige tal ?

Hvorfor i alverden 301 og ikke 300 film ???

Nå men det er jo altid sjovt at se lister omkring film, og alt muligt andet. For man får jo altid et smil på læben af, at se hvilke tåbelige ting folk spilder deres tid på. Ja vi er alle forskellige, og kan lide forskellige ting, og tak for det, for ellers ville verden jo være kedelig.

;-)

Klaususer/925148

Der er et par svipsere her og der ja, men overordnet set så synes jeg, at Empires brugere trods alt viser, at de har rimelig kvalitets fornemmelse.. i modsætning til Kino.dk's brugere, der generelt godt kunne trænge til at få trænet deres film smagsløg! Kino.dk's top 100 er direkte pinlig xO..

Igen fin liste! den kunne have været endnu værre! ..jeg behøver kun at nævne Twilight..:D

Nicolaj

Har ikke lige tal på hvor mange af filmene jeg har set, men er dog overrasket over mange af filmene. Selvom Scott Pilgrim ligger lavt placeret er jeg overrasket over at den er på, da det er en meget speciel film, og det er sjældent sådan nogle som når ind på disse lister. Derudover så jeg at både Kick-Ass og samtlige film af Cornetto-trilogien var på, hvilket jeg synes er lige så overraskende, da de ligger i nogenlunde samme kategori som Scott Pilgrim. Forstå mig ret. Elsker alle disse film og synes generelt de burde have ligget højere.
Til gengæld er jeg ked af at se film som Man of Steel og mange af Marvel-filmene er på. Man of Steel er i min mening en utrolig dårlig film. Har aldrig været stor fan af manden i de røde underbukser, men havde dog rimelig gode forhåbninger da jeg hørte Christopher Nolan var inde over. Blev fælt skuffet...
Marvel-filmene (nærmere betegnet Avengers-serien) er jeg også ked af er så dominerende på listen. Har følt at lige siden de lavede den første Thor at der har været en form for masse-produktion over alle filmene. Jeg er dog den eneste jeg har mødt indtil videre der har synes dette.
andre fejl på listen: Anchorman (kan absolut ikke klare den film) og Frozen, som jeg endnu ikke har set det nye og banebrydende i.
Film der mangler: V for Vendetta, Rise of the Planet of the Apes, Sweeney Todd, The Nightmare before Christmas, Corpse Bride

IWannaBeSedateduser/184940

Jeg synes listen er et fint eksempel på den almindelige film-elsker anno 2014. Der er ret mange film fra samtiden, og jeg er egentlig ret overrasket over at eksempelvis Winter Soldier er på listen. Alt i alt er det en fin blanding af gamle klassikere og nye gode film, men det er nok ikke en liste man vil skæve til fremover.

Desuden synes jeg, at det er direkte absurd, men meget komisk, at nogle brugere brokker sig over diverse film. Sight & Sound listen fik heller ikke meget kærlighed. Og det gjorde Kinos egen liste over bedste danske film heller ikke. Det er ikke så overraskende at folk er uenige, men måske lidt overraskende at der tilsyneladende er nogle få som ikke har opdaget det endnu. Og måske ovenikøbet synes at deres mening er bedre og vigtigere end andres (det har jeg heller ikke lært endnu).

Her er en "top 5" over de film på listen, som jeg endnu ikke har set (de eneste 5)

1. The Crow
2. The Warriors
3. Labyrinth
4. The Lost Boys
5. Conan the Barbarian

Anonymuser/0

Labyrinth er ligeledes fantastisk,men mener man er ved at være vokset fra denne film- god at se med en søn eller datter.
-warriors er en klassiker i manges øjne, men synes den er crap.
Har aldrig været fan af Conan men anerkender den som kult klassiker.
Go' fornøjelse !!

IWannaBeSedateduser/184940

Det er lige præcis The Crow og The Lost Boys som jeg har fået set siden mit indlæg. :-) The Crow er en rigtig fin film - det samme er The Lost Boys i lidt mindre grad. Jeg tror dog ikke at nogen af dem ville kunne figurere på min personlige top 301 liste (i det tilfælde jeg nogensinde ville lave en sådan liste) :-)

Jeg tror der kommer til at gå lidt tid inden jeg får set Labyrinth eller Conan, men jeg har planlagt at se The Warriors en gang i weekenden.

Antaeus

Når nogle påpeger at en film ikke hører til listen eller er for højt så er det jo kun fordi de ikke forstår konceptet og præmissen bag listen. Man kan sagtens være meget uenig i valget og synes noget er helt i skoven, men at kalde listen for forkert ER forkert.

S. Rico

Jeg elsker Back to the Future. Men at kalde det verdens 17. bedste film, det er TEMMELIG langt ude. Og når den samtidig ligger foran Alien (nr. 21), så ved man, at det ikke er en liste, der skal tages alvorligt.

Der er dog masser af gode film blandt de 301 stk.

BattleArena123

Hvor er Foodfight? Den burde være på førstepladsen.
Den rigtige liste burde være:
1) Foodfight
2) Scary Movie 5
3) Batman & Robin
4) Sharknado
5) The Room
6) Birdemic
7) X-men Origins Wolverine/X3 The Last Stand
8) Indiana Jones and the temple of Doom
9) After Earth
10) Never say Never

Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor ingen af disse film er på listen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

11 timer siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

15 timer siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

1 dag siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

2 dage siden
Anna

Pls go easy!!

2 dage siden

Aktive debatter