Cookie- og Privatlivspolitik
Plottet til Pixars næste film

Plottet til Pixars næste film

Vi skal helt ind i sindet...

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

2014 er det første år siden 2005, hvor der ikke kommer en Pixar-film i biograferne, men tag det roligt, de krøllede hjerner hos Pixar er i fuld gang med studiets opfølger til Monsters University.

Filmen hedder 'Inside Out' og foregår inde i hovedet på en 11-årig pige. I dag har Collider afsløret mere om handlingen.

Hovedpersonen er den 11-årige pige Riley, der pludseligt får sin tilværelse revet op med rødderne, da hendes far får et arbejde i San Francisco. Riley lader sig guide af sine følelser Glæde, Frygt, Vrede, Afsky og Sorg, der bor i kontrolcentret i hendes sind. Disse følelser hjælper Riley gennem hverdagen uden de store konflikter.

Men da Riley og hendes følelser slås med det nye liv i San Francisco, begynder der at komme tumult blandt sindets beboere. Selvom Glæde (Rileys vigtigste følelse) forsøger at vedligeholde den positive stemning, oplever følelserne nu store problemer omkring, hvordan man bedst navigerer sig i en ny by, et nyt hus og en ny skole.

Pete Docter (Up, Monsters Inc.) instruerer, mens Amy Poehler (Glæde), Bill Hader (Frygt), Mindy Kaling (Afsky), Phylis Smith (Sorg) og Lewis Black (Vrede) lægger stemmer til de emotionelle karakterer.

Inside Out rammer biograferne den 27. august 2015 efterfulgt af 'The Good Dinosaur', der grundet produktionsvanskeligheder har flyttet premieredatoen fra i år til november 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Benji Blaakilde

Forstår ikke sammenhængen med Monsters University, men det her plot er simply Pixar!

S. Rico

Det lyder rigtig - RIGTIG - godt. Jeg ser frem til en super kreativ og overraskende film. Pixar er måske ved at finde frem til noget af det de kunne i "gamle dage".

Maria

Årh, med Amy Poehler og Bill Hader kan det kun blive godt! Jeg kender ikke så godt de andre skuespillere, men det tegner allerede godt med nogle sjove mennesker på holdet.

Ser frem til at høre mere om projektet!

CINEMANDRUP

Inside Out lyder opløftende frisk og gennemtænkt indtil videre og dette er jeg overbevist om bliver en film, der er værd at se.
Den vil ramme bredt, idet den tager noget så eksistentielt op som at danne tilværelse et nyt sted og hvad det vil betyde at hive rødderne op for børn og hvilke tanker de gør sig i forbindelse med flytning.

Den bliver god. I can feel it. Den vil uden tvivl have så mange muligheder for at danne nogle skæve og sjove personligheder i hovedpersonens kontrolcenter:-).

Up var en af mine absolutte favoritter af Pixars, idet den var så nærværende og gik lige i hjertet hos folk med en indlevelse der ikke helt var set endnu. I just know Pete Docter will do it again. Han instruerer endnu en klassiker. All rise for Pete Docter:-)

Nice going Pixar/Disney:-)

Jacob

For første gang i laaang tid er jeg positiv overfor en kommende film fra Disney/Pixar, og Inside Out har mange muligheder for både at være tankevækkende og have plads til falden-på-halen sjov.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

S. Rico

Jeg får helt lyst til at gense alle filmene - endnu engang.

Der er noget sært (sygt) dragende ved at se folk dø på de klammeste måder.

2 minutter siden
Rizzo

Endnu en kampagne, som kun kommer til at blive set af os der i forvejen ser film og serier lovligt. Suk

11 timer siden
Lars Michael

Igen igen mega svært at sige hvad for en film der er hans bedste.
Men skulle man lave en topn5 ville min se sådan ud.

4 dage siden
HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

5 dage siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

5 dage siden

Aktive debatter