Cookie- og Privatlivspolitik
'London Has Fallen' på vej i 2015

'London Has Fallen' på vej i 2015

Efterfølgeren til sidste års 'Olympus Has Fallen' er på skinner

Stem op!
3
Stem ned!
-2
(reset)

Rygtet har vist sig at være sandt. Sidste år faldt Washington i Olympus Has Fallen, og næste år er det så Londons tur i 'London Has Fallen'.

Gerard Butlers action-basker gik nemlig så godt i biografen, at Focus Features har besluttet at stikke ham en engangsbillet til England for at skyde huller i en masse bygninger der.

Antione Fuqua instruerede den første film, men har valgt ikke at vende tilbage for at instruere efterfølgeren. Hvem, der skal erstatte ham, er endnu uvist.

Historien i 'London Has Fallen' skal ikke overraskende handle om nogenlunde det samme som 'Olympus Has Fallen'.

Den britiske premierminister er død under mystiske omstændigheder. Alverdens ledere samles efterfølgende i London for at deltage i den afdøde statsleders begravelse. Dette beslutter en flok gale terrorister sig naturligvis for at udnytte ved at slå hele bundtet ihjel i et enkelt angreb.

Terroristerne har bare ikke regnet med Mike Banning, der befinder sig i midt i kaosset - ond i sulet og bevæbnet til tænderne. Men denne gang er han ikke alene. Han får nemlig hjælp af både den amerikanske præsident og en mistroisk engelsk efterretningsagent.

'Olympus Has Fallen' fik ærlig talt ikke den mest kærlige velkomst af alverdens anmeldere. Den blev stort set slagtet over alt bortset fra hos publikum. Filmen tjente nemlig intet mindre end 100 millioner dollars i USA samt 62 millioner dollars i resten af verden.

Det er mere end nok grund til at sætte en 2'er i sving, så sæt kryds i kalenderen den 2. oktober 2015, hvor 'London Has Fallen' indtil videre er sat til premiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicolaiuser/919745

Et´eren var GENIAL og der var hele tiden gang i den og var vild spændende, en to´er var ikke hvad jeg havde regnet med, men det er helt sikkert en god ting!

Begitte

More gerard!! Love it!

Fedt at der kommer en 2'er! Elskede Olympus has fallen!

Lærke Louise Pippin Petersen

Ærgerligt at folk altid skal være så kritiske, når en efterfølger bliver offentliggjort. Jeg stiller mig på den positive side og glæder mig decideret til at se Gerard Butler i endnu en action-film!

CINEMANDRUP

Den første film leverede en god omgang action nogle steder, hvilket i sig selv er god underholdning, men en decideret efterfølger er unødvendig - der bliver højest tænkeligt ikke bragt noget nyt på banen og første film mættede nok.

S. Rico

Olympus Has Fallen var ganske god underholdning. Men da vi efterfølgende er blevet fodret med den tilsvarende White House Down, så er mæthedspunktet nået. Jeg melder pas.

Stine

Jeg var da rigtig godt underholdt i biografen, da jeg så Olympus has Fallen. Den tjente sit formål perfekt - flugt fra den virkelige verden i to timer. Det kan ikke blive smukkere.

Og en ekstra film med Eckhart og Butler er da ikke at fornægte ;-). Så jeg er da at finde i biografen til næste år.

Jonas

synes som sådan det var en udmærket film, men det var bare alt fr tydeligt når de havde haft computeren i gang med effekter. så der må de godt lave det noget bedre, med alle de scener de har på det område

Jonas

"Olympus has fallen" var da noget af det dårligste mine øjne længe har været vidne.

Heldigvis er man jo fri til selv at vælge hvad man vil se...

Wayne

Det var en absolut gennemsnitlig film, med god action nogen steder - men ikke noget som lagde op til en efterfølger.

Den var alt for forudsigelig og klichefyldt, og nogen steder ulogisk.

Jacob

For en sjælden gangs skyld står jeg på anmeldernes side. Forhåbentlig bliver det den sidste Fallen film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

...der er givet på forhånd, men jeg håber da, at det spiller rigtig meget ind, at Tom Holland er den mest populære Spiderman nogensinde (det ER han

2 dage siden
Kim
Kim

Det er DÆLME godt nok optimistisk at tro, at MK universet NOGENSINDE ville kunne måle sig med MCU !

2 dage siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis et filmunivers skal skabes, så kræver det vel, at film 1 klarer sig rigtig godt?

3 dage siden
Casper

Jeg er ikke kæmpe fan af Tom Hollands Spiderman, og jeg har desværre ikke været specielt begejstret for de to foregående film.

4 dage siden
Casper

Mon ikke det hovedsageligt er et spørgsmål om hvorvidt Sony vil betale nok for at forlænge med Holland. Det er jeg nu temmelig sikker på.

4 dage siden

Aktive debatter