Cookie- og Privatlivspolitik
Harry Potter-spin-off har fået premieredato

Harry Potter-spin-off har fået premieredato

Amerikansk dato fastlagt for 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Warner Bros. har fastslået en premieredato for den første film i den nye trilogi baseret på J.K. Rowlings 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'. Filmen får amerikansk premiere den 18. november 2016.

Indtil videre er der hverken producere, instruktør eller skuespillere tilknyttet projektet, der tager udgangspunkt i Harry Potter-universet.

Filmene kommer til at følge Newt Scamanders udforskning af den magiske verden, vi kender fra Harry Potter. Dermed bliver det ikke en direkte prequel eller efterfølger.
 
Fantastic Beasts and Where to Find Them har ikke fået en dansk premieredato endnu, men vi gætter på, at den vil ramme biograferne herhjemme nogenlunde samtidig med den amerikanske åbning.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emma

Jeg glæder mig SÅ meget!
Det er da ligegyldigt, hvornår den udkommer - bare det at der bliver lavet en ny film i Harry Potter-universet er fantastisk!

kelduser/426428

Come on - hvorfor ikke 2015 - filmen er jo færdig......

Janni E. Madsen

Så vidt jeg kan læse i artiklen, så står der, at der hverken er producer, instruktør eller andet koblet på filmene endnu, så tvivler på den er færdig endnu ;)

Marie

"Indtil videre er der hverken producere, instruktør eller skuespillere tilknyttet projektet, der tager udgangspunkt i Harry Potter-universet."

- Så nej... Den er overhovedet ikke færdig...

Wayne

Nej.

Mathilde H.

Først i 2016?!

Jørgen

hvorfor ikke i 2015 vi venter

Julius

Det er jo ikke til at sige, om spin-offs'ene bliver gode. Det kræver en dygtig instruktør og gode skuespillere, hvilket primært løftede Harry Potter-filmene over de andre børnefilm fra den tid. Jeg håber, de træder varsomt med materialet...

CINEMANDRUP

J.K.Rowling har en så indlevende evne i hendes univers at man ikke kan andet end drages ind i dem. Nu skal der blot castes skuespillere og findes den rette instruktør for Rowlings univers er en skattekiste for enhver instruktør, men der skal gøres noget ud af det - netop som med Harry Potter filmene - så det ikke bliver at tyndt forsøg på en efterligning.

Det bliver spændende hvad Potter universet har i vente til os.

Julie

På min 22 års fødselsdag! Tillykke til mig. Kan virkelig ikke vente til, at vi får mulighed for at se mere fra det fantastiske univers.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.