Cookie- og Privatlivspolitik
'Godzilla' er et monster-hit

'Godzilla' er et monster-hit

Og en efterfølger er på vej

Stem op!
5
Stem ned!
-1
(reset)

Den nye amerikanske version af Godzilla er den bedst indtjenende film i USA i denne weekend.

Rebootet tjente 93,2 mio. dollars i sin åbningsweekend, hvilket er årets hidtil næstbedste åbning efter Captain America: The Winter Soldier (95 mio.).

Succesen er ikke kun at spore i USA, for på verdensplan har filmen allerede indspillet 196,2 mio. dollars. Ca. halvdelen af billetterne gik til 3D-visninger.

Godzillas magtdemonstration har allerede nu betydet, at filmselskabet Legendary Pictures vil sende en efterfølger på gaden. Det skriver Deadline.

Instruktøren Gareth Edwards har tidligere forklaret, at han har idéer til en efterfølger, men at han vil lade den første film tale for sig selv, inden det kommer så vidt. Men nu kommer det så vidt...

Godzilla-efterfølgeren har ingen premieredato endnu, men etteren er aktuel i de danske biografer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kenneth

Kan ikke andet end klappe i mine hænder, over den her udmelding fra Legendary! Godzilla var en fantastisk anderledes monsterfilm, med production value så det batter.

Måske vi kommer til at se næste film inkludere Mothra? Der har været et par hints hist og her, i både filmen og prequel tegneserien om, at det godt kunne ske. Jeg krydser fingre!

JegELSKERFilm

Bare kom an lede klamme monstre. Godzilla er klar til mere kamp.

ME

Var helt vild med filmen, og synes ikke det generede mig at Godzilla ikke var i fokus konstant - it kept him interesting… MEN pleeeeaase - stop nu mens legen er god!

dippegalantuser/922792

...når 1'eren var så elendig, så elendig spillet, havde så elendig en historie og var fyldt med så mange huller at en schweizerost ville dø af misundelse.

En af de tre ringeste film, jeg har set i biografen og jeg var inde at se Nattens Engel i sin tid!

BattleArena123

Meget sejt at der kommer en toer. Måske kan vi rent faktisk få Godzilla at se i den?
*pft snort AHAHAHAHAHAHAHAHA!!!*
Alle ved at Godzilla-film handler om at vise så lidt af monstret som overhovedet muligt indtil klimakset, hvor det er mørkt, skærmen er fyldt med røg, og kameraet der synes at en tilfældig soldat er mere spændende end tre kæmpemonstre der kæmper uden grund.

Det ved alle da. Selvfølgelig.

CINEMANDRUP

Det var i sig selv oplagt at der ville være en to'er på vej allerede inden filmen ramte biograferne. Godzilla var nemlig blevet gjort spændende igen og nu hitter det.

Jeg vil erklære mig enig med Jacob og sige, at der skal fokuseres mere på at historien bliver dragende - det i sig selv er en udfordring nok, idet vi taler monster film - men det kan lade sig gøre.

Jeg håber, at der bliver skiftet lidt ud i castet, men ellers er jeg bestemt klar til mere monster smadder:-)

Bare toeren ikke rummer Godzooki, så er jeg glad:-)

Dennis

jeg tænker at grunden til at den nye Godzilla var relativ cliché fyldt var at man havde brug for at bevise overfor Godzillas bagland at man kunne finde ud af at lave en ordenlig Godzilla film .. især efter filmen fra 98 ... mit håb er at nu når at den var så succesfuld i det så bliver den næste film mere interessant mens den stadigt bibeholder dens ... Godzillaness :)

det bliver i hvert interessant at se hvor den her franchise er på vej hen

Stine

Jeg er klar til endnu en omgang Godzilla. Rart at have fået den rigtige Godzilla tilbage.

Noobcake

Den var jo elendig, instruering en var forfærdelig. Det var cliche efter cliche også leverede den bare ikke. Det var slet ikke en tilfredstilende aktion film.

Jacob

Godzilla er et imponerende monster, og en 2'er er selvfølgelig oplagt. Håber dog de tager kritikken af manuskriptet til sig når de skal i gang med fortsættelsen, for Aaron Taylor-Johnson var nærmest helt tom i blikket som den hårdkogte soldat, Elizabeth Olsen var tæt på et tilbageskridt for rødstrømperne når hun grædende klyngede sig til telefonen, og Bryan Cranston var sterotypen på videnskabsmanden ingen tror på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

6 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

7 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

20 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden