Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til Lone Scherfigs 'The Riot Club'

Første trailer til Lone Scherfigs 'The Riot Club'

Når de unge, flotte og rige får magten

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)

Lone Scherfig har før imponeret med britiske film som Samme dag næste år og især den Oscar-nominerede An Education. Instruktørens næste anglofile værk hedder 'The Riot Club' (tidligere 'Posh') og her er den første trailer.

Filmen er baseret på Laura Wades anerkendte teaterstykke om en loge for unge, velhavende Oxford-studerende, der går over gevind. Handlingen er inspireret af den virkelige The Bullington Club, der engang havde flere af nutidens britiske politikere som medlemmer.

Traileren lover en tempofyldt og til tider blodig fortælling om magt og begær og kan tilmed blære sig af en interessant rollebesætning med navne som Max Irons (The Host), Sam Claflin (The Hunger Games: Catching Fire), Douglas Booth (Noa) og og Natalie Dormer (Game of Thrones).  

'The Riot Club' er endnu ikke planlagt til dansk biografpremiere, men man kan da håbe...

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Et miljø som ligger de fleste dødelige mennesker meget fjernt, men når kampen om prestige og indflydelser spidser til forsvinder alt om takt og tone. The Riot Club har visse ting imod sig, men bestemt en film man bør holde øje med.

Linauser/774152

Der går total mental..Må jeg da se! ;)

Jacob

Det ser lovende og godt ud. Det er nogle spændende navne Lone Scherfig har skaffet til hovedrollerne.

Mon ikke den kommer i de danske biografer, når det nu er en dansk international anerkendt instruktør, der står bag den? ;) vis den ikke bliver vist i DK, vil jeg karakterisere det som en kæmpe brøler fra distributøren og biografernes side.

CINEMANDRUP

Denne film skal uden tvivl vise sit værd på det danske lærred ellers står vi overfor et decideret riot over utilfredse biografgængere der ikke kan se, hvad der ligner en rigtig interessant og fængende film.

Ber til at den ser dagens lys i biffen. Who is with me?

Simone

Da jeg så traileren blev jeg mega spændt! Jeg vil mega gerne se den, så det er ærgerligt at der ikke er nogen dansk præmiere!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.