Den nye 'The Hangover'?

Komedien 'Neighbors' storsælger
Billede
(© The Hangover & Neighbors / Warner/Good Universe)

Amerikanerne er i humør til grovkornede komedier. 'Neighbors' åbnede i weekenden med 51,1 mio. dollars og overgik dermed det seneste eventyr om Spider-Man, der måtte nøjes med en 2. plads i sin anden weekend.

'Neighbors' har Seth Rogen og Zac Efron på rollelisten i en historie om et nybagt forældrepar, som forstyrres kraftigt at deres nye naboer, der netop er flyttet ind på den ellers stille vej.

Filmen fik den bedste åbningsweekend for en komedie med censuren R (ikke tilladt for børn under 17 år uden følge af en voksen), som ikke er baseret på et allerede eksisterende brand. Ted åbnede lidt større i 2012 med 54,4 mio. dollars.
 
Rekorden står The Hangover Part II for, der åbnede med hele 85,9 mio. dollars, men 'Neighbors' slår både The Hangover (45 mio. dollars) og The Hangover Part III (41,7 mio. dollars).

Dermed kan vi nok forvente i hvert fald én efterfølger...

Det er værd at bemærke, at både Seth Rogen og Zach Galifianakis har en baby på maven på plakaterne til 'The Hangover' og 'Neighbors'. Pudsigt sammenfald eller benhård kalkulation fra filmselskabets side? Hvem ved, men under alle omstændigheder virker det.

Neighbors får dansk premiere den 17. juli.