Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars VII-skuespillere afsløret!

Star Wars VII-skuespillere afsløret!

Gamle og nye skuespillere samlet i England til forberedelser

Stem op!
28
Stem ned!
-1
(reset)

John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew og Kenny Baker er klar til 'Star Wars: Episode VII'!

Nyheden er netop blevet offentliggjort via Disney og Lucasfilm. 

Ovenstående billede fra starwars.com viser instruktør J.J. Abrams omgivet af alle skuespillerne, der netop nu er samlet i England under forberedelserne til de kommende filmoptagelser.

I en pressemeddelelse udtaler Abrams:

- Vi er så glade for endelig at kunne afsløre rollelisten til 'Star Wars: Episode VII'. Det er både spændende og surrealistisk at se de elskede, originale skuespillere og disse brillante nye skuespillere samlet for at bringe denne verden til live endnu engang. Vi begynder optagelserne om et par uger, og alle gør deres bedste for at gøre fansene stolte.

John Boyega er mest kendt for sin rolle som bandeleder i Attack the Block. Daisy Ridley har aldrig spillet med i en spillefilm før. Adam Driver kender de fleste nok stadig bedst for hans rolle i TV-serien 'Girls'. Oscar Isaac er nok mest kendt for sin hovedrolle i den Oscar-nominerede Inside Llewyn Davis.

Andy Serkis er verdens førende skuespiller inden for såkaldt "motion capture". Han er kendt for at have spillet Gollum i Ringenes Herre-filmene og Hobbitten-filmene samt King Kong, og så har han hovedrollen som Caesar i de nye Abernes Planet-film. Han skal derfor efter al sandsynlighed spille en computeranimeret karakter. 

Domhnall Gleeson er relativt ukendt, men har senest haft en hovedrolle i den romantiske komedie About Time. Gode, gamle Max von Sydow er kendt for alt fra Ingmar Bergmans 'Det Syvende Segl' til Steven Spielbergs Minority Report

Offentliggørelsen indeholdt ingen information om hvem, der skal spille hvad. Det vides dog med sikkerhed, at Adam Driver skal spille hovedskurken - en Darth Vader-agtig type. Derudover vil Oscar Isaac være lidt ligesom Han Solo, og John Boyega skal spille en jedi.

Harrison Ford, Carrie Fisher og Mark Hamill skal naturligvis spille henholdvis Han Solo, Prinsesse Leia og Luke Skywalker, nøjagtigt som for 30 år siden. 

Derudover vender Anthony Daniels tilbage som C-3PO, Peter Mayhew vender tilbage som Chewbacca og Kenny Baker vender tilbage som R2-D2. 

'Star Wars: Episode VII' kommer til at foregå 30 efter 'Return of the Jedi', men derudover holdes detaljerne om handlingen top-hemmeligt.

Star Wars: Episode VII får premiere den 17. december 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas Fenger

Som long life Star Wars fan har jeg meget blandede følelser ang. de nye film og cast. Personligt har jeg ikke SÅ høje forventninger efter de mildt sagt skuffende prequels selvom jeg tror at filmen er i bedre hænder hos Abrams og Kasdan end hos Lucas selv. Og så frygter jeg at the Big 3's tilbagekomst kan fjerne noget af magien fra originalerne hvis de kommer til at virke for desorienterede og nå ja: Gamle. Gyser ved tanken om Carrie Fisher reduceret til "slap- stick woman in distress" a la Karen Allen i Indy 4! Det må ikke ske.
Som sidebemærkning piner det mig at Disney har reduceret Star Wars kanon'en til nu kun at omfatte de 6 film samt The Clone Wars serien og den kommende Rebels serie. Dermed er fx. Grand Admiral Thrawn, Starkiller og andre mindeværdige figurer som Dash Rendar og Prins Xizor ophørt med at eksistere i universet og kommer derfor med 99,9% sandsynlighed ikke op på det store lærred....ever!

Leouser/721326

Når man så tænker på hvor politisk korrekt alt skal være nu om dage så bliver hovedrollen sikkert en Jedi der er muslimsk og kvinde.

Viktor

Hahahahaha, Touche!

Martine

Jeg synes det er morsomt I har taget tre billeder fra de gamle Star Wars film med Mark Hamill, Carrie Fisher og Harrison Ford. Nu er jeg sikker på de fleste kender til skuespillerne, så det kunne have været lidt sjovere hvis I havde indsat billeder af dem fra i dag :) Især fordi de jo betydeligt har ændret sig en del over årene, men stadig er så genkendelige ;)

CINEMANDRUP

Endelig hårde klare facts om castet. Der skal ikke herske tvivl om at det er en glædelig nyhed udover alle dimensioner at kunne samle så mange til så stort et set up som denne film kun kan gå hen og blive.

Dette kunne meget vel gå hen og blive den film som der kommer størst pres på af hensyn til forventninger og det er en enorm byrde og samtidig arv, som J. J Abrams skal løfte.

Jeg ber innerligt till at han er manden til projektet og det ikke går hen og bliver en opfølger, hvor man blot føler at det er et gensyn med de gamle skuespillere. Manden må tro på sig selv og det skal vi også;

May The Force Be With You J J Abrams

Antaeus

Hvad mener du med:

"Dette kunne meget vel gå hen og blive den film som der kommer størst pres på af hensyn til forventninger"

Er der Star Wars så er der er større pres og forventning end til alt andet der kan udkomme på film!

Og sagt på en anden måde jeg glæder mig virkelig til denne film.

CINEMANDRUP

Jeg er enig med dig. Jeg udtrykker blot, at der er skyhøje - hvis ikke umålelig høje - forventninger til dette kommende Star Wars projekt, da jeg ligeledes glæder mig afsindigt meget som Star Wars fan.

Wayne

Jeg er overbevist om at J.J. nok skal sørge for at de ikke laver en Indiana Jones 4 - med de gamle skuespillere.

Det bliver ikke meget større....

Patrick

Helt tilfreds med rollelisten. Eneste savn er BIlly Dee Williams, but oh well.

Boyega var awesome i Attack The Block og er meget spændt på at se hvad Ridley kan. Deres alder og at de nævner først taget i betragtning gætter jeg lidt på at de kommer til at være centrale roller.

Kulturbaronen

John Boyega kunne godt ligne en ung udgave af Billy Dee Williams. Så mon ikke Boyega skal spille Landos søn? Passer rimelig godt med alderen. Forestiller mig at Boyegas karakter er blevet adoptivsøn til Han Solo og Leia, efter Lando er død i kamp.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Hej Trine

17 timer siden
Trine

Vi har lige, hjemme hos os, genset alle Harry Potter filmene under vores dyner i sofaen - selvom det må være 15.

17 timer siden
Apeironuser/283208
Apeironuser/283208

1. Magnolia
2. Pahntom Thread
3. The Master
4. Boogie Nights
5. There Will Be Blood

1 dag siden
Brianuser/114220
Brianuser/114220

Branch hedder Kvist i den danske version af Trolls. Så måske giver det bedre mening at ændre navnet i artiklen?

1 dag siden
Thomas

Og så er der mig, som bare leder efter mine nøgler.

5 dage siden

Aktive debatter