Cookie- og Privatlivspolitik
Marvel har planlagt film frem til 2028!

Marvel har planlagt film frem til 2028!

Selskabet ligger ikke på den lade side

Stem op!
12
Stem ned!
-4
(reset)

Marvel-boss Kevin Feige har meldt ud, at filmselskabets planer om kommende produktioner strækker sig helt frem til 2028. Det skriver Businessweek.

Vi ved allerede, at der er film som Ant-Man, 'Doctor Strange' og en tredje 'Avengers' på vej, men ifølge Feige er det bare toppen af isbjerget.

Feige fortæller, at han har et kort hængende på sit kontor med titler helt frem til 2028.

Med gennemsnitligt to film om året kan vi altså se frem til ca. 28 superheltefilm fra Marvel. Det kan give plads til en masse mindre kendte karakterer (som fx Wasp, Silverclaw og Justice) samt, på sigt, en række udskiftninger af skuespillere som Robert Downey Jr. og Samuel L. Jackson.

Captain America: The Winter Soldier er selskabets biografaktuelle superheltebasker, og næste film i rækken bliver Guardians of the Galaxy til sommer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

lyder spændende, men alt afhænger af fortsat succes. Planer kan ændres.

Rizzo

Udskifting af Robert downey jr. og samuel jackson?! Det lyder godt nok som en træls idé, de er så dygtige og passer sindssygt godt til deres roller :/
Men ellers gode nyheder imo!

Thomas

Det er jo ikke Marvel der ikke vil have dem. Men de forlanger enten for mange penge er bliver for gamle. Tegneserie figurer har jo en egenskab mennesker ikke har. de bliver ikke ældre, så nogle som Thor er kan blive flere 1000 år gammel, det bliver Chris Heimsworth jo ikke. Nogle dør som Paul Walker og Heath Ledger. så de må skiftes ud. reboot er og bliver en naturlig del af tegneserie universet, de må vi bare acceptere.

Christian

I skriver, at der i gennemsnit udkommer 2 Marvel film om året. I skriver også, at den næste Marvel film (efter The Winter Soldier) er Guardians of the Galaxy.
Er Spiderman og X-men da ikke en del af Marvels film samling? Så vidt jeg ved, er det da dem der har skabt vores elskede edderkoppe-mand. Eller er jeg bare helt galt på den?

Nå, lige gyldigt hvilket selskab der udgiver filmene, skal det nok blive fedt!

Carsten Gottliebuser/133896

Jo det er Marvel karaktere men det er ikke Marvel Studio der laver dem The Amazing Spider- Man 2 er Sony og X-Men: Days of Future Past er 20th Century Fox

Carsten Gottliebuser/133896

Skal så også injformere om at reboot af The Fantastic Four heller ikke er fra Marvel Studio men ligesom X-Men: Days of Future Past bliver lavet af 20th Century Fox.

Thomas

og disse selvskaber har også planer langt frem, så 4-5 Marvel Superhelte film om året frem mod 2020 er at forvente, derudover flere TV-serier på netflix og andre kanaler. heriblandt DareDevil, jessica jones, Luke Cage og Iron fist. derudover måske en defenders film eller serie. Vi har allerede Agents of SHIELD som forhåbentlig fortsætter og binder film universet sammen med TV.

Christian

Så blev jeg lige det klogere :-)

CINEMANDRUP

Det er jo som en all you can eat buffet. Det lyder rigtigt godt, ser godt ud, smager godt og man kan vælge alt. Det bliver spændende at se de næste mange superheltefilm fra Marvel

I'm onboard

Mikkel Poulsen

Ja med 4 Captain America film til + Thor 3 måske en 4. Samt Avengers 2 og 3 oven i og The Amazing Spider-Man 3-4, jamen halløjsa hvor det kører for Marvel studios!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Larsuser/471603
Larsuser/471603

Vi skulle hellere have gået med en filmatisering af Heir to the Empire af Timothy Zahn. Grand Admiral Thrawn (i bogen) er en formidabel skurk.

3 dage siden
Wayne

Have foretrukket Lucas version...

4 dage siden
Christian

Men Fight Club er for lavt nede. Efter min mening er det hans bedste.

4 dage siden
Rasmus/Musen

En Live-action udgave af Lilo & Stitch? Det var Ikke lige det, som jeg tænkte ville ske umiddelbart inden for den nærmeste fremtid.

6 dage siden
Patrick

Kunne have været cool at se. Uden mange detaljer lyder det umiddelbart væsentligt mere imteressant, end hvad vi fik.

1 uge siden

Aktive debatter