Cookie- og Privatlivspolitik
Mand samler over 500 VHS-bånd med 'Speed'

Mand samler over 500 VHS-bånd med 'Speed'

Det er ikke en joke!

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

En amerikansk mand ved navn Ryan Beitz har sat sig for at samle så mange VHS-kopier af actionfilmen Speed fra 1994 som muligt.

Indtil videre ejer han over 500 kopier, og han har samlet på dem siden 2007.

Beitz fortæller i et interview med Vice, at kampagnen er et anti-kapitalistisk budskab om, at man ikke behøver gøre alt for personlig vinding. Man kan godt gøre noget bare for sjov, selvom det ingen mening giver.

Projektet startede, da han skulle købe julegaver til sin familie. Han syntes, det kunne være sjovt at give dem alle sammen den samme gave, og så faldt han tilfældigvis over seks videobånd med 'Speed'. Det var så sjovt at eje flere kopier af den samme film, at han gjorde det til sit livsmål.

Kampagnen 'The World Speed Project' kan støttes på flere forskellige måder. Man kan selvfølgelig sende sin kopi til ham på denne adresse:

Chairman Ryan Beitz
The World Speed Project
20204 SR 195
Pullman, WA 99163
U.S.A.

Man kan også donere penge til projektet over Kickstarter, så han kan få istandsat sin varevogn og få den til at ligne bussen fra 'Speed'. På siden ligger en video, hvor Beitz fortæller om kampagnen, mens han kører rundt med vognen fuld af videobånd.

Popquiz, hotshot: Hvilken film ville du samle alle verdens kopier af, og hvorfor?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Troede først at det var en ny komedie, Ryan Beitz ligner lidt Simon Pegg.

blockbuster

Det bliver svært at slå The Jerrys med 4700 kopier ;-)

http://articles.chicagotribune.com/2012-12-07/entertainment/ct-ae-1209-b...

CINEMANDRUP

Sidekicks med Chuck Norris.

Begrundelse: Because Chuck Norris told me too.

Chuck følte en skam over sit navn ved at skulle sidestilles med en sidekick. Chuck Norris doesn't need a sidekick. Chuck Norris is a one man band. Han ved stadig ikke at Walker Texas Ranger er en tv serie:-)

Wayne

Highlander var en fantastisk film. Men lige så god som den første var, lige så ringe var nr. 2.

Jeg ville samle dem, så de kunne blive brændt sammen.

Der kan kun være én Highlander.

Jacob

Tiderne skifter så hurtigt at selv noget så nyt som Blu-ray er truet af bl.a. Netflix. Der er selvfølgelig dem som mener man bare skal følge udviklingen, men hvem kan ellers huske HD DVD'erne der netop kæmpede om at være det næste format mod Blu'ray'en? Som om den her verden ikke rummer nok plastikaffald, og så kan man måske netop tale for Netflix, der kun bliver bedre og bedre. Problemstillingerne er mange, men én ting er sikkert - fra nu af går tingene kun for langsomt. Måske derfor er en mand som Ryan Beitz vigtig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.