Cookie- og Privatlivspolitik
Tre nye Divergent-klip

Tre nye Divergent-klip

Ser den kommende sci-fi-thriller mere eller mindre lovende ud?

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sci-fi-thrilleren 'Divergent' er stille og roligt på vej mod de danske biografer, og den ved, at den skal forberede sig på en næsten uoverkommelig mur af forventninger.

Fans af de bøger, filmen er baseret på, har uden tvivl stramme krav, som den skal leve op til, og filmselskabet bag vil gerne have, at den bliver den ny 'Twilight Games'.

Der er netop dukket en håndfuld nye klip op til net-overfladen, som du kan se her. De introducerer især hovedrollen Beatrice 'Tris' Prior spillet af Shailene Woodley.

Bliver du mere eller mindre gearet på 'Divergent' efter at se disse klip?

Lad høre i kommentarfeltet forneden.

)

)

)

Divergent får dansk premiere den 10. april 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Jeg vil nu skrive kun rettet til teksten ovenover:

"Så hold dog f***ing mund med det der Twilight aftager pis!
Det er totalt latterligt at folk ik kan forstå at der aldrig kommer en nyere Twilight! Og det samme med The Hunger Games for den sags skyld! Det kan vel ik være så svært at forstå, at der kun er 1 Twilight, & 1 The Hunger Games. SLUT.

Julius

Der er en væsentlig forskel, som Stine ovenover også påpeger. Teenage-'fænomenerne' Twilight og Hunger Games er to vidt forskellige ting, men de tiltrækker stadig det omtrentligt samme publikum: Teenagere. Det er det, Divergents producenter håber på. De har jo ikke tænkt sig at lave et Twilight-spinoff eller noget i den dur. De håber bare på samme popularitet.

Stine Teglgaard

Hov, håber ikke det er os, du beder om at holde k***t?

I teksten står der jo netop: "filmselskabet bag vil gerne have, at den bliver den ny 'Twilight Games'", og det kan man da ikke forklejne dem i. De ønsker en ny stor succes og klejner i kassen.

Når det så er sagt, så har vi på kino.dk selvfølgelig ret til at sammenligne universerne, der på trods af markante forskellige tiltaler samme målgruppe (unge mennesker, gerne piger). på samme måde som vi sammenligner Spider-Man med Batman, selvom de er vidt forskellige :)

Vi ved godt, at mange af jer er hardcore fans, og I skal jo reagere, når vi omtaler jeres darlings. Hatten af for det! Men giver det ikke meget god mening?

MVH Stine
kino.dk

Maria

Selvfølgelig har i ret til at samlingende universende, men lad nu Twilight hvile i fred for pokker! Synes der er blevet samlinget alt, alt for meget.

Og om det ikke gir meget god mening?

Jaja, så siger vi det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

16 timer siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

2 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

2 dage siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

4 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

4 dage siden

Aktive debatter