'Star Wars 7' foregår 30 år efter 'Return of the Jedi'

Officielle detaljer om det galaktiske eventyr
Billede
(© Lucasfilm)

Dagen er kommet, hvor der ikke er tale om rygter længere, men fakta direkte fra Disney-boss Bob Iger. Ved en præsentation for investorer tirsdag morgen afslørede direktøren, at 'Star Wars: Episode VII' kommer til at foregå 30 år efter handlingen i Return of the Jedi.

Det er første gang ganske længe, at der er noget officielt ude om filmen, der efterhånden må have rekord i flest bidrag til rygtebørsen nogensinde.

Ingen skuespillere er officielt bekræftet på nuværende tidspunkt, men i en pressemeddelelse fra StarWars.com hentydes Mark HamillCarrie Fisher og Harrison Fords tilbagevenden til universet.

- Episode VII foregår ca. 30 år efter begivenhederne i 'Star Wars: Episode VI: Return of the Jedi' og vil have en trio af unge hovedroller og nogle meget kendte ansigter på rollelisten.

R2D2 er eneste officielt bekræftede medvirken, og det eneste, vi ved, er, at han skal spilles af... R2D2.

Kenny Baker, der ellers har været inde i den lille robot i samtlige seks Star Wars-film, er altså ikke nødvendigvis tilbage, men taget skuespillerens alder på 79 i betragtning, er den mere fysiske del af R2D2’s gøren og laden måske for krævende?

Optagelserne til filmen begynder til maj, så inden længe vil vi nok få præsenteret en officiel rollebesætning.
 
Star Wars: Episode VII får premiere den 17. december 2015.