Cookie- og Privatlivspolitik
Seneste rygte: Lupita Nyong'o i 'Star Wars VII'

Seneste rygte: Lupita Nyong'o i 'Star Wars VII'

Oscar-vinderen har været til møde med J.J. Abrams

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Kan man presse flere Star Wars-rygter ud af citronen? Ja da, og det stopper næppe foreløbigt. 

Nu vil The Hollywood Reporter vide, at Lupita Nyong'o har været til møde med instruktøren J.J. Abrams om en unavngiven rolle i 'Star Wars: Episode VII'.

Nyong'o, der vandt en Oscar for sin spillefilmsdebut i 12 Years a Slave, skal ifølge rygtet spille en fjern slægtning til Obi-Wan Kenobi, men hvordan det spiller sammen med plottet, er der ingen uden for produktionen, der ved på nuværende tidspunkt.
 
Mens Lupita Nyong'o-rygterne står på, er der dukket et billede op, som måske, måske ikke, er det officielle logo til filmen. Og i bedste Se7en-stil har man omdannet teksten til 'S7ar Wars'.

Er billedet ægte eller falsk? Vi ved det ikke, men det kan ses på Geek Tyrant.
 
Star Wars: Episode VII får premiere den 17. december 2015, og Lupita Nyong'o er snart biografaktuel i Non-Stop den 10. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Philip

Selvom det bare er et rygte, så vil jeg da håbe at det holder vand. Jeg kunne da helt klart godt tænkte mig at se mere til Lupita Nyong'o og så specielt i Star Wars med et lyssværd i hånde. Ja tak!!!

Patrick

Mener jeg læste et sted at logoet var falskt.

Jeg har også hørt rygter om en mulighed for at hun skulle spille en Sith.

Wayne

Men det kan sagtens være lavet, som en del af arbejdsprocessen.

Man vil aldrig ændre på Star Wars logo'et i forbindelse med selve filmen. Jeg er mere spændt på titlen på nr. 7.

Jacob

Alt omkring Star Wars skal tages med et gran salt, for ikke at sige et kilo eller to. Nyong'o vandt fuldt fortjent sin Oscar, og hun har bestemt Jedi-kvaliteter synes jeg. Men hvordan kan en sort pige være i familie med den kære Obi-Wan? Igen, lad os nu se hvad der bliver officielt meldt ud henover sommeren. Måske der tale om en ukendt lærling, eller en datter/niece af Mace Windu ;-)

dippegalantuser/922792

Altså det med at en sort pige, der i artiklen beskrives som en fjern slægtning, ikke skulle kunne være i familie med en hvid mand?

Jacob

... det var bestemt ikke racistisk ment, hvilket jeg tror de fleste godt kan gennemskue. Når det så er sagt, så mener jeg at hvis det her rygte ud af mange rent faktisk passer, bliver den præcise sammenhæng spændende at finde ud af. Jeg er bestemt ikke afvisende overfor Kenobi skulle have en sort slægtning, og jeg føler mig komplet i trygge hænder hvad angår J.J. Abrams og Lawrence Kasdans manuskriptarbejde. Jeg udforskede såmænd bare alternativer til hvad Lupita Nyong'os rolle kunne være :-)

dippegalantuser/922792

...men derimod at du ikke kunne forstå hvordan en sort kunne være i familie med en hvid. Som i at familier kun kan have sorte ELLER hvide familiemedlemmer og ikke begge dele. Det er jo rent faktisk muligt (pga. latente gener i forældrene) for to sorte forældre at få et hvidt barn, eller omvendt.

Jeg undrede mig blot voldsomt over at du skrev dette: "Men hvordan kan en sort pige være i familie med den kære Obi-Wan?" For det kan hun da sagtens. Især i et univers som Star Wars, hvor der ikke bare er forskellige hudfarver men også forskellige racer i ordets bogstavelige forstand.

Stine

at Obi-Wan kan have en fjern sort slægtning. Jeg synes, at det er mere forvirrende, at Sue og Johnny Storm i den kommende udgave af Fantastic Four har hver sin hudfarve. Hun er hvid og han er mørk, selvom de er søskende.

dippegalantuser/922792

...af den halvt latinske Jessica Alba, mens Johnny blev spillet af den ikke halvt latinske Chris Evans. Det var ikke noget problem overhovedet.

To forældre kan godt have latente gener for en bestemt hudfarve. Kommer disse begge til udtryk i det samme barn, så kan hvide forældre få et sort barn og omvendt. Og alle deres børn behøver ikke alle få den samme hudfarve.

Så det er ikke umuligt at de har to forskellige hudfarver, det havde de sådan set også (delvist) i de to første film om F4...

Antaeus

At to hvide kan få sort barn må du godt lige poste en kilde på. Hvidt gen er reccesivt, hvorfor det ikke burde være muligt. Jeg har aldrig hørt om at det skulle kunne lade sig gøre ved latent gen, som du nævner. Det eneste jeg kan komme i tanke om er en mutation som påvirker hudfarve eller melaninproduktionen.

Jeg har set et tilfælde beskrevet, hvor to sort fik et hvid barn (ikke albino), hvilket forklares ved ukendt mutation.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anna
...

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

47 minutter siden
Anna
...

Hej
mine varme fotos er her...
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

58 minutter siden
Anna
...

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

58 minutter siden
Anna

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

59 minutter siden
Anna
...

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

1 time siden

Aktive debatter