Cookie- og Privatlivspolitik
M. Night Shyamalan skifter retning

M. Night Shyamalan skifter retning

Færre effekter. Bedre film?

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Det går voldsomt ned ad bakke for M. Night Shyamalan, men nu forlader instruktøren de store produktioner og kaster sig over en psykologisk lavbudgets-thriller med et budget på 200.000 dollars.

Titlen er ’Sundowning’ - der referer til en mental tilstand hos særligt Alzheimers-patienter - og den handler om en mor og hendes to sønner, der besøger deres bedsteforældre.

Men alt går grueligt galt...

Efter diverse flops som The Happening, The Last Airbender og senest After Earth er det ærligt talt gode nyheder.

Den 43-årige Shyamalan er utvivlsomt en dygtig instruktør, men han er særligt god, når det drejer sig om simpel uhygge (se fx besøget hos den gamle dame i den ellers totalt mislykkede 'The Happening'). Til gengæld har hans seneste manuskripter været decideret mislykkede.

’Sundowning’ forventes at få premiere i 2014. Året efter er der premiere på instruktørens 'Labor of Love' med Bruce Willis.

Gør M. Night Shyamalan det rigtige? Kan en lille produktion få ham tilbage på ret kurs? Og hvornår begyndte det egentlig at gå rigtig galt for instruktøren?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bane ;)user/726947

Dippegalant....Unbreakable er nok hans bedste præstation som instruktør..desuden har han været producer på en film ved navn "Devil", handlingen udspiller sig i en elevator...den var jeg voldsomt begejstret for...nu ved jeg dette forum omhandler M. Night. Shayamalan, men vil blot komme med en sidebemærkning...I skal alle se en film ved navn "Snowpiercer"..det må I love mig..det er et mesterværk, mentalt, visuelt og samfundsmæssigt...det var det ;)

dippegalantuser/922792

...og den var også på min "must-see" liste sidste år. Især fordi den skulle have verdenspremiere i Danmark, men det skete desværre ikke og filmen er ikke til at opspore nogen steder.

Har du nogle "ledetråde" til eventuelt at finde den?

Peteruser/701516

Hvis du vil se Snowpiercer så bliver den vist på CPH PIX om 14 dage. Har købt mine billetter :)

dippegalantuser/922792

Der er jeg til bryllup i udlandet. Kan se at den bliver vist d. 9. april - også i Aarhus!

For hulen da!

Men tak for tip...

dippegalantuser/922792

...Signs, The Village og Sixth Sense på bagsmækken, så har man altid muligheden for at lave noget godt igen. Ja, The Last Airbender var forfærdelig, ja, After Earth var heller ikke god på nogen måde og ja, M. Night Shamalamaramalamadingdong skal lære ikke at tage sig selv så alvorligt i fremtiden, at han tror på hypen om at han er verdens mest geniale instruktør - for så vil han helt sikkert kunne vende tilbage til tidligere tiders storhed.

Unbreakable står - for mig - som hans klart bedste film!

Wayne

Shyamalan har godt nok fået mange, jeg køber ikke billet før jeg har læst anmeldelserne.

Jacob

... den kære mr. Shyamalan har mere held i sprøjten med en mindre film, for det virker som om han fuldstændig mister jordforbindelsen med de store budgetter.

Dennis

det kunne meget vel være det som gjorde at det kommer i den rigtige retning for ham igen meeeen ... jeg venter med at sige noget helt indtil jeg ser hvad han ender med :)

been burned before

Stine

ser det ud til, at der igen kommer en rigtig god film fra M. Night Shyamalans hånd. Det er også på tide.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

3 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

3 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

3 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

5 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

6 dage siden

Aktive debatter