Cookie- og Privatlivspolitik
'Jagten' slået af italiensk film

'Jagten' slået af italiensk film

Vinterbergs danske drama vandt ikke en Oscar

Stem op!
1
Stem ned!
-2
(reset)

Vi havde desværre set det komme. Thomas Vinterberg og Co. måtte gå tomhændede hjem fra årets Oscar-uddeling, da Jagten ikke vandt prisen for Bedste ikke-engelsksprogede film.

Æren gik istedet til Italiens Den store skønhed, der ud over at være en sublimt visuel film, også var den mest livsbekræftende af kategoriens alvorstunge kandidater.

Instruktøren Paolo Sorrentino laver yderst smukke film, men holder til gengæld enormt kedelige takketaler, hvilket er ekstra ærgerligt, når vi tror, at Vinterberg kunne have leveret en mere charmerende af slagsen (ikke mindst fordi danskeren startede ud med at nævne sit lokum på den røde løber!).

Sorrentino sad dog ved siden af Vinterberg og fik lige givet sin fælle et klap på kinden på vej til podiet. En gestus der gør det lidt skuffende udfald mere spiseligt - sammen med det faktum, at 'Den store skønhed' er en fremragende film.

De nominerede
Den store skønhed - Italien (vinder)
Broken Circle Breakdown - Belgien
The Hunt - Danmark
The Missing Picture - Cambodia
Omar - Palæstina

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

Hejlouser/1080994

Hej alle sammen. Jeg vil gerne sige min mening om den Oscar-Norminered (men som ikke vandt) Film. Thomas Vinterbergs film var RIGTIG GOD!! Men for mig var den bare Fin nok. Jeg vil ikke sige at den var Dårlig, men jeg vil heller ikke sige den er God. Jeg synes bare at der mangler ligt mere. Ja, Den var næsten Nomineret til en Oscar. Ja den var god. Men det var den bare ikke for mig. Den handler bare om en Pædagog fra en børnehave, hvis lille pige fortæller en løgn. som spredes i HELE byen/Danmark. Ja, det var en god fortælling gode skuespillere. Mads Mikkelsen var rigtig god i den, - Og de andre gode skuespillere. Men som jeg siger: Den mangler noget, og det vil jeg gerne sige hvad er. Når hemmeligheden spredes, sker der ikke så meget. Han bliver bare valgtfra. Fordi folk tror han gjorde 'Noget Slemt' ved en lille pige. men løgn. Jeg ville på en måde ønske der var mere drama, spænding med. F.eks. Vi får se hvordan moderen var. det kan være at det var hende der hentede 'sønnen' i stedet for at han selv gik. Det ville være vildt godt hvis man så hende. Jeg syntes bare at der kunne være mere Spænding med i stedet for at kede mig midt i filmen, og håbe den var slut. MEN VED SLUTNINGEN BLEV DEN GOD!!!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
S. Rico

Der var vel ikke nogen der troede på, at Jagten havde en realistisk chance. Det slag var tabt for lang lang tid siden.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Og der er også glimrende præstationer i den.

Store dele af filmen er også særdeles troværdigt, men desværre kammer den også over et par steder, specielt i brugsen scenerne, og det var fint som understregning - men gav ridser i en ellers genial film.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Casper Christensen

Synes nu at Sorrentinos takketale var ganske fin. Især hans shout-out til Maradona som inspirationskilde :-)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Selvom Den store skønhed er æstetisk flot, er den danske film Jagten klart den bedste historie. Desværre var nyhedsinteressen nok mere eller mindre forduftet, og måske var pædofiliemnet for afskrækkende på akademiets medlemmer. Men Thomas Vinterbergs chancer havde været betydelig større, hvis hans film med Mads Mikkelsen var af nyere dato.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

-Jeg ville gerne sige "Spoiler Alert", men jeg aner jo ik' hvad MCU har fundet på i årets forhåbentlig fedeste film!

5 timer siden
jan
jan

De 3 film jeg ikke har set er:

22 timer siden
Jacob

Jeg ligger hovedet på blokken og siger at Thor ryger, da jeg er ret sikker på Hemsworths kontrakt udløber med ‘Infinity War’.

1 dag siden
Gilbert

Hej Julie

1 dag siden

Aktive debatter