Cookie- og Privatlivspolitik
Er 'Captain America 2' Marvels bedste film?

Er 'Captain America 2' Marvels bedste film?

Twitterreaktioner og et klip fra filmen

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Captain America-efterfølgeren blev i søndags vist for pressen i Los Angeles, hvorefter forsamlingen fik lov til at dele sin 140 tegn-tunge dom på Twitter.

Skal man tro de begejstrede amerikanere, lever Steve Rogers' nye bedrifter som nationens helt mere end op til de høje forventninger.

Reaktionerne var nemlig mildest talt positive med citater som:

 

 

I kølvandet på den positive omtale har Disney Pictures valgt at smede, mens jernet er varmt, og udsende et nyt actionfyldt klip fra filmen. 

Captain America: The Winter Soldier får dansk premiere den 26. marts, og forsalget er startet.

 
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

I’m very excited to see this movie! I thought the first one was a hell of a lot better than Thor and Iron Man 2 (for that matter it’s a hell of a lot better than Thor 2 and Iron Man 3) and it led really well into The Avengers. The buzz around this film has been off the charts, but I’ll take these twitter comments with a pinch of salt. The people invited to these things are there because they’re cheerleaders.

Antaeus

1'eren var værd at se, men så heller ikke mere og ret langt fra at være i toppen af Marvel produktionerne. Det vil undre mig meget hvis 2'eren skulle ende i den bedre ende.

Jacob

Jeg var og er stadig meget begejstret for The First Avenger, og mener Chris Evans absolut er den perfekte Cap. Super Soldat-programmet er stadig interessant, og det at Steve Rogers har mistet alle dem han kendte efter sin nedfrysning, bringer noget tragisk over karakteren. I 2'eren vender Bucky Barnes tilbage, og han rummer de samme kvaliteter som sin tidligere ven - en virkelig spændende oprindelseshistorie, samt noget frygteligt er overgået ham. Det + den globale organisation S.H.I.E.L.D. tror jeg grunden til den kommende succes.

Anders

Sådan nogle twitter kommentarer, skal man tage med et gran salt - har tit set ligende kommentarer, og da den så kom ud, viste det sig, at være noget rod.
fx man of steel, fik også ekseptionelle kommentarer, men det endte med at blive en af de værste superheltefilm.

Christian

Jeg synes Chris Evans som karakteren Steve Rogers er cool. Han portrærer "the man behind the mask" rigtig godt, synes jeg. Men selve superhelten og hans kostume bliver efter min mening aldrig cool, hehe. Han er og blir' forholdsvist fesen :-) Dermed sagt, så synes jeg stadig essensen af Steve Rogers, samt måden Mr.Evans spiller ham på er super cool. Jeg kunne virkelig godt lide Cap-A's ydmyge leder-rolle i Avengers filmen. Han skinnede mere igennem i den film, end han gjorde i sin egen solo film.

Jeg synes også at den første Captain America egentlig var udemærket. Den er ambitiøst nok lavet og produceret. Desværre er helheden af filmen bare en smule kedsommelig og flad, synes jeg. Men jeg synes nu alligevel, når alt kommer til alt, at de gjorde det fint med en såkaldt origin historie til Cap-A. Og naturligvis skulle han da også have lov at få sin egen origin-film. Alt andet ville egentlig have være forkert.

Jeg synes Winter Soldier ser uhyr meget federe ud end sin forgænger. Det har nok også noget at gøre med at denne film foregår i vores tid (Avengers tiden) og den ser ganske enkelt bare mere rå, badass og mystificerende ud. Skal klart se den.

Wayne

Jeg var tilfreds med den første, men det var de fleste andre åbenlyst ikke - og hånden på hjertet, Chris Evans er ikke den mest mindeværdige skuespiller.

Men herligt, det lyder til at man skal bestille biletter til Cap'ens nye eventyr.

mikkel knudsen

Måske han er jo den første superhelt, der er jo også mange andre gode marvel film som er de bedste, alle dem fra the avengers det er et super godt superhelte team.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

1 dag siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

1 dag siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

2 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

3 dage siden
Laurids

Ja det fedt med anbefalingerne af film som man ikke kan se det på største lærreder da det nu kommer frem at flere af de store biografkæder har valg

3 dage siden