Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Danmarks bedste film - runde 4

Afstemning: Danmarks bedste film - runde 4

Stem på de 5 bedste danske film nogensinde

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Hvilken er Danmarks bedste film ifølge de danske biografgængere?

Dette har vi sat os for at undersøge, og afstemningen er nu nået til den fjerde og andensidste runde, hvor 25 danske titler skal ned på fem topkandidater.

Folkekære komedier som Klovn: The MovieBlå mænd og Terkel i knibe står denne gang side om side med prisvindende dramaer som DirchFesten og Pelle Erobreren, og hvilke film, der går videre, er fuldstændig op til jer.

Alle, der stemmer, deltager samtidig i konkurrencen om fribilletter og slik fra Mentos. Afstemningen sker i samarbejde med Mentos.

Sæt kryds ved 5 af de 25 film. De 5 film, der får flest stemmer, går videre til næste runde, der starter den 19. marts.

Konkurrencen er slut, og vinderne af fribilletter får direkte besked via mail.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Klaususer/925148

lad mig sige det på denne her måde.. jeg er lykkelig for, at det ikke er almindelige mennesker, der anmelder og deler priser ud til film!! come on "Alle for en"?? joke.. xD

Mikkel Ramskovuser/610841

lammeste film ever. Sjov trailer, kedelig film, ringeste skuespil.

Altan

En klassiker :-)

Ann-Britt

Her en uge før sidste frist ser det ud til at kampen om at være den bedste danske film bliver en kamp mellem,
Blinkende lygter, Den eneste ene, Festen, Jagten og så
En kongelig affære eller Hvidstengruppen.

Kommer der ikke afgørende nye stemmer inden, ser det da ud til at hverken Klovn eller en af de andre .... hm, lette film kommer med i opløbet.

Personligt havde jeg gerne set at "Midt om natten" kom med i opløbet.
Den ændrede fuldstændig min holdning til Christiania, da jeg så den i biografen i sin tid :)
At kunne ændre folks politiske holdning med en film burde da næsten være en sejre værd, hva'? :D

gert

Det er nok fordi, du allerede har stemt. :)

helge

Jeg har lige forsøgt at stemme på mine 5 favoritter ligesom jeg også stemte de andre gange, men det er UMULIGT at stemme på den oversigts-liste, i har lagt frem. Alle 25 film er med, men der er ingen rubrikker til at stemme i, kun oversigten. Alle de andre gange er afstemningen gået nemt og let, ændre i siden, så man kan komme til at stemme. Prøv selv at aflevere en stemme på siden med de 25 navne, så ser i hvad jeg mener. MVH Ove Frederiksen.

Stine Teglgaard

Har du brugt en anden computer eller browser end de andre gange?

Og har du prøvet at opdatere siden?

MVH Stine
kino.dk

helge

Det er samme computer som de andre gange, men der var også en lille boks under titlerne hvor der stod "Stem" i, den er der heller ikke. Alt jeg ser er en oversigt over 25 film med angivelse af, hvor mange procent af stemmerne hver film har fået. I eftermiddags stod der at 16000 havde stemt, nu er der så over 17500, der har stemt. Uanset om jeg klikker på filmens navn eller på procenterne sker der intet. MVH Helge Ejvin ove Frederiksen.

Stine Teglgaard

Du må have stemt - det er den eneste forklaring :)

MVH Stine
kino.dk

Louise

Af de film der er tilbage, er jeg glad for at se at nogle af mine ynglingsfilm er med helt fremme. Dog er jeg lidt skuffet over at "Kapringen" ikke er med mere. Så den sidste år og den er fremragende. Dog er jeg glad for at "Jagten, En Kongelig Affære og Hvidsten Gruppen" stadig er med og ligger i top.
Nu er det sådan at i et demokrati er det flertallet der bestemmer, uanset hvor småt, og det må jeg også huske på når jeg ser visse film på listen er hvad det fleste mennesker vil kalde noget værre rod. Glæder mig dog til sidste runde hvor jeg håber at alle der har deltaget i afstemningen, vil gå ind og stemme på den film som de synes er bedst - af de fem tilbageværende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.