Cookie- og Privatlivspolitik
Uncharted-instruktør på plads

Uncharted-instruktør på plads

Actionspil filmatiseres af komedie-instruktør

Stem op!
4
Stem ned!
-1
(reset)

Sony Pictures er godt i gang med forberedelserne til filmatiseringen af den populære spilserie 'Uncharted'. De ser ud til endelig at have fundet en instruktør i Seth Gordon efter at have været rundt om bl.a. David O. Russell (Silver Linings Playbook, American Hustle).

Seth Gordon er umiddelbart et pudsigt valg, hvis man snuser til hans CV. Han slog igennem med den glimrende dokumentar 'King of Kong' om folk, der lever og ånder for computerspillet 'Donkey Kong'. Siden hen har han vist sin sans for komedie i film som De satans chefer og Identity Thief.

Man kan derfor undre sig over hvorfor han har fået en så action-tung film som 'Uncharted', men det kan netop være på grund af hans humoristiske sans. Ja, de tre Uncharted-spil har været fyldt med helt vild action, men den leveres med humor og komik.

Filmen kommer efter al sandsynlighed til at handle om Nathan Drakes jagt på El Dorado - den sagnomspundne sydamerikanske by af guld. Der vides endnu ikke meget mere om historien, som manuskriptforfatter David Guggenheim (Safe House) i øjeblikket arbejder på. 

Ser du frem til en 'Uncharted'-film? Eller bør Hollywood bare holde sig fra at basere film på computerspil?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tobias

Der er fundet ny instruktør til Uncharted filmen :D
Jeg tror at den nye bliver både flot of sjov, ligesom nogle af hans andre film; Real Steal og Nat på Museet! Shawn Levy

https://gamerguru.dk/nyheder/ny-instruktoer-uncharted-filmatisering.html

mikkel knudsen

fedt man håber da den bliver en god film.

Jacob

Det lader til at Hollywood har svært ved, at slå hul på bylden der hedder spil til film. Måske lidt underligt når de kan filmatisere den ene teenage-vampyr, eller dyster fremtid roman efter den anden og have omgående succes med det - i hvert fald når det gælder omsætning. Jeg har i hvert fald svært ved, at få armene op hver gang de melder ud, at nu skal enten det ene eller andet spil laves om til en film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

18 timer siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

1 dag siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

3 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

3 dage siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

2 uger siden

Aktive debatter