Cookie- og Privatlivspolitik
Shia LaBeouf forlader pressekonference

Shia LaBeouf forlader pressekonference

Ballade i Berlin

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

BERLIN. Endnu engang formåede Lars von Trier at skabe opmærksomhed omkring sit seneste værk, men Shia LaBeouf overtrumfede sin instruktør ved at forlade pressekonferencen i utide.

Kl. 12.00 blev Lars von Triers fulde version af ’Nymphomaniac: Vol. I’ vist på Berlinalen, og han stillede efterfølgende op til fotografering iført en Cannes-t-shirt påført teksten ”persona non grata”. Til gengæld udeblev han fra selve pressekonferencen.

Stacy Martin, Christian Slater og Shia LaBeouf var til stede, men ovenpå et ganske almindeligt spørgsmål, om filmens sexscener mellem Martin og LaBeouf, forlod sidstnævnte lokalet med følgende kommentar.

- When the seagulls follow the trawler, it's because they think sardines will be thrown into the sea. Thank you very much.

Kommentaren blev oprindeligt leveret af Eric Cantona (se klippet her), og spørgsmålet er, om LaBeouf for tiden eksperimenterer med plagiater jævnfør kontroversen om skuespillerens kortfilm.

Balladen i Berlin startede dog ikke først i dag. Allerede lørdag kom den kontroversielle skuespiller i problemer, da han var frembrusende overfor 2-3 mænd, der forsøgte at fotografere ham i loungen på et hotel

Efterhånden minder stilen om en slags skuespil for galleriet, men hvad der egentlig foregår, ved de absolut færreste, og måske kun manden selv.

Næste gang den 27-årige skuespiller er aktuel i de danske biografer, er det med krigsfilmen Fury.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

at han også har raget uklar med medspillerne fra filmen Fury og især Brad Pitt fordi han i forsøg på at komme bedre ind i rollen som soldat har nægtet at gå i bad. Desuden har han flyttet til et hotel væk fra de andre skuespillere og har endda trukket en tand ud på sig selv !?!
-Det er heller ikke nogen hemmelighed at knægten adskillige gange er røget i gadeslagsmål med haters, som offentligt har svinet ham til.
Tror nogle af hans handlinger er lidt påtagede for at opnå opmærksomhed og for måske at blive opfattet som en meget speciel skuespiller, men det er også muligt at for meget samvær med Von Trier simpelthen har gjort ham skør :)

Jacob

Siden Indiana Jones 4 og Transformers-trilogien er han som fanget i en ond spiral. Mon han vil rejse sig igen?

Dennis

han har været noget skør i et stykke tid nu ... med at stjæle comic books og lave dem til kortfilm uden at spørge om lov og så blive sur over at det blev opdaget. Han opfører sig lidt som en lille lort her for tiden men det skal han da have lov til, giver underholdning til os andre :)

Anonymuser/0

Er Johnny Knoxville så dybsindig?.....

Maria

Måske er han i gang med at lave en Joachim Phoenix. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

1 dag siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

3 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

3 dage siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

5 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

5 dage siden

Aktive debatter