Cookie- og Privatlivspolitik
Scorsese sætter dansk rekord

Scorsese sætter dansk rekord

'The Wolf of Wall Street' er instruktørens bedst sælgende film i Danmark

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Martin Scorseses seneste samarbejde med Leonardo DiCaprio er blevet instruktørens mest sete film i de danske biografer med 202.878 billetter. Filmen overgår hermed Cape Fear fra 1992, der fik 191.559 danskere i biografen.

'The Wolf of Wall Street', der er nomineret til fem Oscars, kom i begyndelsen af januar imponerende fra start med den hidtil bedste åbningsweekend herhjemme for en Scorsese-film, og børsfilmen har kun fortsat sit imponerende liv i de danske biografer.

- Scorsese har for det første lavet en strålende film, men kombinationen af Leonardo DiCaprio, et aktuelt emne og rygtet om overflod af sex og narkotika har også gjort en forskel, vurderer Søren Søndergaard, Chefredaktør på kino.dk.

Mesterinstruktøren har også haft kommerciel succes i Danmark med Taxi DriverThe Departed og Shutter Island, der solgte henholdsvis 172.000 billetter,142.000 billetter og 131.000 billetter.

The Wolf of Wall Street er stadig aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Det har filmen også fortjent. Kvalitetstemplet er i hus for mit vedkommende. Derfor er det også det mere ærgerligt hvis DiCaprio taber sin Oscarmulighed til Matthew M. Men blandt de to performances spår jeg altså Matthew større chancer end Leo, men jeg håber da på hans vegne!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.