Cookie- og Privatlivspolitik
Mini-fortsættelse af 'Iron Man 3'

Mini-fortsættelse af 'Iron Man 3'

Hvad sker der med Ben Kingsleys karakter efter filmen?

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

ADVARSEL: Denne nyhed indeholder spoilers for Iron Man 3.

Marvel Studios laver af og til en kortfilm, kaldet et one-shot, som følger de mindre karakterer i deres store superhelteunivers. Fx er der én om et kærestepar, som finder et af rumvæsnernes geværer på gaden efter angrebet i The Avengers. Disse one-shots findes på Blu-ray'en og de digitale udgaver af spillefilmene, men ikke på DVD-udgaverne.

Den nyeste kortfilm hedder 'All Hail The King' og handler om Ben Kingsleys karakter fra 'Iron Man 3', Trevor Slattery alias The Mandarin, og hans tid i fængsel. Der er blevet frigivet to klip fra den, som kan ses nedenfor.

De tidligere one-shots findes på Blu-ray-udgaverne af henholdsvis Thor, Captain America: The First Avenger, 'The Avengers' og 'Iron Man 3'.

'All Hail The King' vil være at finde på den digitale udgave og Blu-ray'en for Thor: The Dark World, som udkommer den 6. marts 2014.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sørenuser/124708

I mine øjne er den vigtigste pointe her, at der i det helt taget er nogen der gider LAVE sådan nogle kortfilm.

De bliver ikke udgivet separat, så der er ikke penge at tjene - det er simpelthen for for at skabe et "buzz" - eller for sjovs skyld.

Det, i sig selv, synes jer er ret vildt. Tænk bare på, hvor meget tid og energi der er blevet lag ti at lave de her kortfilm.
Et eller andet sted i hele det store maskineri sidder der her nogen, der rent faktisk holder af den franchise, som de arbejder på.

Det er da ret rart, er det ikke?

Carsten Gottliebuser/133896

ville mene at hvis man skal lave nogle kortfilm så skal det også være sådan at man ser dem på et tidspunkt ser såsom nyheds udsendelser om nye helte eller skurke som dukker op af ingenting eller som i denne kortfilm er i et fængsel hvor man ser superskurke som er blevet fanget eller nogle som man har tænkt at gøre til superskurke på et tidspunk.

Dennis

jeg har set kortfilmen og jeg vil mene at den er den mest vigtigste story mæssigt .. men jeg ved ik om jeg kan lide den tbh :) ... vil ikke spoile den på nogen måde men det er i hvert fald værd at se

Jacob

Disse kortfilm varierer synes jeg hvad indholdet angår. Tag The Consultant hvor agent Coulson og en anden S.H.I.E.L.D. agent diskuterer, hvordan de skal forhindrer Verdenssikkerhedsrådets anmodning om at bringe The Abormination på Avengers-teamet fremfor Hulk. Som vi ser i slutningen af The Incredible Hulk sender de Tony Stark, som i Iron Man 2 bliver hyret som konsulent, for at bringe General Thunderbolts temperament i kog, da han har Blonsky i sin besiddelse. Her får vi brugbar info som udvider historien.

Men tag A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer, hvor vi "bare" ser agent Coulson kan et par karetetricks. Det virker lidt på samme måde som om All Hail the King hellere ikke rigtig betyder noget.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

18 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

19 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter