Cookie- og Privatlivspolitik
Mesterfotograf forlader Bond

Mesterfotograf forlader Bond

Roger Deakins takker nej til næste mission

Stem op!
0
Stem ned!
-2
(reset)

Mesterfotografen Roger Deakins har i år modtaget sin tiende Oscar-nominering for sit stemningsfulde arbejde på Prisoners. Sidst han var nomineret, var for Skyfall, hvor han var med til at hæve baren for James Bond-universet.

Men Deakins vender desværre ikke tilbage i den 24. Bond-film, der ellers samler holdet fra 'Skyfall' med Sam Mendes bag kameraet og Daniel Craig foran.

'Bond 24' og den efterfølgende 'Bond 25' hænger eftersigende sammen plotmæssigt og følger direkte op på begivenhederne i 'Skyfall'. At fotograferingen så ikke får samme kontinuitet, er en lille streg i regningen, men mon ikke Mendes og Co. får hyret en værdig erstatning.

Desværre er Conrad L. Hall, der fotograferede Mendes' smukke Road To Perdition og American Beauty, ikke længere i live - han ville ellers have været et fremragende bud.

Bond 24 får dansk premiere den 23. oktober og har desuden Ralph Fiennes, Naomie HarrisBen Whishaw og Penélope Cruz på rollelisten.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg synes Skyfall var en kanon god James Bond film, og klart den bedste med Daniel Craig som agent 007. Hvem de end hyrer som fotograf håber jeg selvfølgelig han kan nå det høje niveau der er blevet sat.

Bjerg

Personligt var jeg ikke vild med Skyfall, synes det var en svag Bond.
Til gengæld var Deakins fotografering og Mendes instruering det der hævede niveauet, og gjorde at jeg ikke følte min tid var helt spildt.

Forhåbentlig finder de en god erstatning. Kunne personligt godt tænke mig at se Emmanuel Lubezki få jobbet. :)

Simon

Han ser ikke ud til at have andre projekter på bedding. Kunne have set ham sammen med Martin Scorsese igen efter Kundun, deres ene film sammen, men Scorsese har allerede hyret Rodrigo Prieto i stedet til hans næste film Silence.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
DJN

"Den unge skuespiller Timothée Chalamet stjal alle pigehjerter og sikrede sig en Oscar-nominering for bedste mandlige hovedrolle i en alder af 22 å

10 timer siden
Daniel Bentien

Det var en fejl. Den kan ses i toppen nu.

13 timer siden
Mika

Hvorfor har i ALDRIG trailer i den oprindelige artikel?

13 timer siden
peteruser/939800
peteruser/939800

det er da vildt alt det spam der er på den her side med link til forskelig piger og deres snap :-( :-(

1 dag siden
Daniel Bentien

Tusind tak for at indrapportere det. Vi har fjernet og blokeret "Mary" og holder løbende øje med spam-brugere.

1 dag siden

Aktive debatter