Cookie- og Privatlivspolitik
LEGO-fortsættelse allerede på vej

LEGO-fortsættelse allerede på vej

Klodserne vender tilbage

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Warner Bros. er så begejstrede for deres nye LEGO-film, at de allerede planlægger en fortsættelse. Det skriver The Wrap.

Om det skyldes et marketing-stunt, en økonomisk velfunderet beslutning eller begge dele, ved kun filmselskabet, men der er under alle omstændigheder store forventninger til filmatiseringen af det danske legetøj.

Box office-analytikere forventer en åbningsweekend i USA på den gode side af 40 mio. dollars, og de amerikanske anmeldere har i sjælden grad svært ved at få armene ned.

Fortsættelsen skal dog ikke forfattes af Phil Lord og Chris Miller, der står bag både LEGO-filmen og Det regner med frikadeller, men af Jared Stern (The Internship) og Michelle Morgan (Girl Most Likely).

Hvornår ’Part II’ får premiere vides ikke, men hvis den første film bliver en verdensomspændende succes, bliver det formentlig inden for et par år. Udover fortsættelsen har Warner Bros. tidligere annonceret planer om en selvstændig Ninjago-film.

LEGO Filmen - Et klodset eventyr kan ses herhjemme fra torsdag den 6. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marie

Lav nu en go 2'er, bare med animation. Drop real life. Please.

Rasmus/Musen

Jeg var inde og se filmen i dag, og jeg synes også det ville være rigtig fedt at lave en fortsættelse, hvis de lige undlader nogle ting. Hvis der skal komme en fortsættelse, så skal den kun være lavet i animation, jeg synes det passer virkelig dårligt at man til sidst i filmen, ser den i den rigtige verden. Man tror næsten at man ser en helt anden film, med nogle der leger rigtig meget med lego, og det gør at filmen bliver helt ødelagt, synes jeg. Jeg synes også at nogle af personerne når man næsten ikke at få et rigtigt indblik på, så man må gerne gøre sådan, så man faktisk ved hvordan personerne er. Men jeg glæder mig rigtig meget til at se hvordan en fortsættelsen af Lego filmen bliver, når at den kommer på et eller andet tidspunkt. Men rigtig god film ellers.

Bjarke

det er virkelig svært at lave en film der er bedre end den første

Jacob

Okay, lad lige den første film få premiere, men nu lader Hollywood aldrig en god forretning gå deres næse forbi. Jeg husker da man annoncerede The Amazing Spider-Man 2 før den første havde haft premiere. I hvert fald har jeg store forventninger til LEGO: The Movie. Til gengæld kan jeg godt mærke jeg er helt tabt hvad angår Ninjago - og for den sags skyld Legends of Chima.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

20 timer siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

2 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

2 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

6 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

6 dage siden

Aktive debatter