Cookie- og Privatlivspolitik
Guide til vinterferiens film

Guide til vinterferiens film

Feriens udvalg i biografen

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Vinterferien er startet mange steder i landet, og en række nye film har haft premiere.

Familiefilmen er dominerende, og det samme er Oscar-nominerede titler, der desuden får selskab af et par komedier og et gensyn med et klassisk action-ikon.

Du kan se de komplette lister i vores oversigter over aktuelle film og kommende film.

Klik på en titel for at læse mere, se trailer og bestille billetter.

Familiefilm
Et nyt hold står klar til at overtage de folkekære figurer i familiefilmen Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage, hvor Kurt Ravn både spiller Onkel Anders og hans sure bror fra Australien. LEGO Filmen - Et klodset eventyr er en animationsfilm baseret på de danske klodser om en helt almindelig LEGO-mand, der bliver anset som verdens redningsmand.

Animationsfilmene Det regner med frikadeller 2Emil og Ida fra Lønneberg og Tad Stones - Den fortabte eventyrer er også stadig biografaktuelle, og den 13. februar udvides repertoiret til børnefamilierne med Klokkeblomst og piratfeen

Komedie
I komedien Klassefesten 2 - begravelsen samles Anders W. Berthelsen, Nicolaj Kopernikus og Troels Lyby igen, og denne gang skal de til både polterabend og begravelse. I den mere franske ende af skalaen finder man Livets blomst, en komedie om en midaldrende og lettere arrogant mand. Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen, hvor det vanvittige hold af nyhedsværter blevet ansat på en 24 timers nyhedskanal, er stadig aktuel i biografen, og det samme gælder film som Tilbage i ringen og Delivery Man.

Oscar-nominerede film
Matthew McConaughey og Jared Leto er begge nomineret til Oscars for deres roller i Dallas Buyers Club, og både Meryl Streep og Julia Roberts har fået nomineringer for Familien. Nomineringer er der også masser af i stadigt aktuelle film som American Hustle og The Wolf of Wall Street. Endelig er der premiere på Nebraska den 13. februar, og filmen er nomineret til seks statuetter.

Action
Drengerøvene kan glæde sig til rebootet af actionfilmen RoboCop fra 1987 om en politibetjent, der bliver dødeligt såret og forvandles til en kampklar robot. Nu skal han rydde op i den kriminalitetsprægede by, Detroit. Jack Ryan: Shadow Recruit, en prequel til bl.a. 'Patrioternes spil' og 'The Sum of All Fears', vises også stadig på biograflærreder rundt omkring.

Drama og biografier
Dokumentaren Ne me quitte pas portrætterer to umage venner, der har kærligheden og alkoholen til fælles. Derudover er der både argentinsk (Jeg hedder Ernesto), tysk (Free Fall) og saudiarabisk (Den grønne cykel) på menuen. Foretrækker man biografiske film kan man stadig se Mandela - Vejen til frihedOne Chance og Fruitvale Station.

God fornøjelse med vinterferiens filmtilbud!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Dallas Buyers Club, August Osage County (Familien) og Nebraska er alle must-see film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Nora

Jeg er så begejstret for at se hvilken film der skal vinde det bedste billede, såvel som de andre kategorier.

10 timer siden
Marianne

Kæledyrenes hemmelige liv 2. Nej hvor jeg bare glæder mig Den første film var super godt lavet og hylende morsom.

1 dag siden
Christian

Det siger de seriøst hver eneste gang! Lol.. Dermed sagt er jeg kæmpe Marvel fan og glæder mig til denne film :-)

1 dag siden
TheGreatAngel

Har da stemt.. men synes det var svært i år til forskel for sidste år hvor jeg synes det var lidt oplagt..

1 dag siden
TheGreatAngel

Du kan se det på tv2 men også i nordisk film biografer med start kl.22, hvis det altså siger dig noget at se det med kæmpe lærred og 50-60 menneske

1 dag siden

Aktive debatter