Cookie- og Privatlivspolitik
Endnu en skurk til 'The Amazing Spider-Man 2'

Endnu en skurk til 'The Amazing Spider-Man 2'

Filmens fjerde bad-guy bliver Alistair Smythe

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

B.J. Novak, kendt fra Inglourious Basterds, har været på rollelisten til 'The Amazing Spider-Man 2' et stykke tid, men først i går aftes blev hans karakter afsløret af filmens instruktør, Marc Webb: Han skal spille edderkoppehaderen Alistair Smythe.

I Marvels tegneserie arver Alistair Smythe fra sin far en hær af robotter kaldet Spider-Slayers, som skal dræbe Spider-Man. Da det ikke lykkes, bygger han en robotdragt til sig selv, som både får ham ud af sin kørestol, giver ham overmenneskelige kræfter og navnet Ultimate Spider-Slayer.

Hvor meget af dette, der kommer med i filmen, er ikke godt at vide.

Peter Parker får altså nok at slås med, for han skal i forvejen klare angreb fra Jamie Foxx’ Electro, Paul Giamattis Rhino og Dane DeHaans Green Goblin. De har alle forbindelse til den mystiske organisation Oscorp, hvor Peters far arbejdede, før han døde, så måske vil denne efterfølger give os svaret på den forrige films afsluttende cliffhanger: ”Did you tell the boy the truth about his father?”

Andrew Garfield og Emma Stone vender tilbage som Peter Parker og Gwen Stacy.

The Amazing Spider-Man 2 får premiere den 17. april 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/927927

Spider-man har et fint udvalg af skurke, men når han allerede skal kæmpe mod typer som electro og Rhino, synes jeg at skurke som Smythe og Green Goblin ikke er nødvending. De skulle have gemt de´to til den næste film, med så mange skurke der skal dele screentime med spider-man, tvivler jeg på vi får et godt resultat.

Niclas

jeg kan godt huske alle skurkene fra tv serien i 90'erne, og jeg har ummidelbart intet imod nogle af dem, hvis de bliver gjort rigtigt kan det virkelig virke, det vil sige da der kun var 3 af dem, jeg så virkelig frem til filmen da electro blev offentliggjort som skurken og tænkte fedt main bad guy glæder mig til at se hvad de gør med ham, jeg var forsat interesseret da de smed Rhino på, selvom jeg ved at der skal bruges mere af filmens tid på at opbygge endnu en skurk og konflikten mellem ham og spiderman, men det kunne vel også gøres godt, men da de så offentliggjorde den tredje skurk begyndte min tro på at de ville kunne gøre det ordentligt, skurken de valgte var ganske udemærket og kan virkelig live op i kampen, men jeg synes altså at en skurk kan være mere end rigeligt... jeg husker også i Spiderman 3 filmen, der var også 3 skurke og jeg vil sige det fungerede nogenlunde, for Harry Osborne var blevet bygget op over 3 film så han virkede som en skurk, og sandman virkede også fordi de dedikerede det meste af filmen til at opbygge ham, men venom fik nærmest en birolle, men kunne stadig til dels virke, men mest hvis man allerede vidste noget om ham som en fan af serien... i Amazing spiderman, har vi kun 1 foregående film hvor Harry Osborne næsten ikke spillede nogen rolle.. og de andre skurke var slet ikke med, så der skal bruges såååå meget tid på at opbygge dem alle rigtigt, så er bange for at det bliver rushed, og især da de så nu har smidt en 4 skurk på... med den nyhed virker det altså lidt som om de tæver en død hest.. kan godt forstå at sony gerne vil have en episk film, men det der kan altså virkelig ødelægge filmen for dem... men det ændre dog ikke på at jeg stadig vil se den (også i biografen) men jeg går dog til den med et meget kritisk syn

beklager den lange post (og min elendige grammatik, men gider ikke at sidde og rette det til), hav en god dag alle sammen og håber i nyder filmen alligevel :)

Runeuser/753311

Han får vil nærmest brug for symbioten fra Venom, hvis han skal klare sig på lige fod mod alle de skurke. Jeg er spændt på, hvordan Marc Webb klare denne opgave.

Anonymuser/0

Håber som Jacob nævner , det først bliver i slutningen man ser denne Spider-Slayer og det kunne det jo også tyde på eftersom trailerne intet viser.
Synes nemt filmen kan blive overrendt og det giver selvfølgelig mindre on-screen time til hver enkelte.
Havde dog håbet på en mere klassisk og velkendt skurk i stil med Doc-oc, Vulture,Scorpion,Kraven eller Mysterio,men så er der naturligvis noget til gode til nr. 3 !!

Jacob

Når Sony nu kun ejer filmrettighederne til én superhelt, kører de til gengæld samtlige skurke de har til rådighed i stilling. Men mon ikke Ultimate Spider-Slayer først afsløres til sidst med henblik på The Amazing Spider-Man 3? Uanset hvad er Alistair Smythe en benhård modstander - bliver spændende hvordan det kommer til at folde sig ud i den færdige film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

7 timer siden
Trine

Så fedt med den her liste - nu ved jeg, hvad aftenen i sofaen skal gå med.

14 timer siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

14 timer siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

15 timer siden
Andersuser/37977
Andersuser/37977

God artikel - fantastisk film, jeg husker også den første gang jeg så "Seven" i biografen og de efterfølgende gange, jeg har set den.

16 timer siden