Cookie- og Privatlivspolitik
David Fincher på tale til Jobs-biografi

David Fincher på tale til Jobs-biografi

Nyt samarbejde mellem instruktøren og Aaron Sorkin

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sony sidder på et manuskript af Aaron Sorkin baseret på Walter Isaacsons biografi om Apples grundlægger, og nu ønsker man David Fincher som instruktør. Det skriver The Hollywood Reporter.

Instruktøren og manuskriptforfatteren har tidligere arbejdet sammen på The Social Network, og Fincher er det oplagte valg til en ny film om én mands vision, der har ændret verden, som vi kender den.

Det vides endnu ikke, om Fincher takker ja til opgaven, men er det tilfældet, bliver næste trin formentlig at finde en skuespiller til rollen som Steve Jobs. Vi gætter på, at Ashton Kutcher er udelukket.

Næste David Fincher-film i biografen er thrilleren Gone Girl.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
satisfythecrave

Fincher elsker Apple, så dette kommer næppe som en overraskelse, og tror desuden at han vil kunne give en meget bedre skildring af Jobs. Ville dog ønske, at han gik i gang med Played with Fire i stedet.

Jacob

David Fincher har bestemt evnerne for den type film, men mit behov for endnu en Steve Jobs film er ikke synderlig stort.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

9 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter