Cookie- og Privatlivspolitik
Wonder Woman får måske egen film

Wonder Woman får måske egen film

Skuespillerinden Gal Gadots kontrakt giver et fingerpeg

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Wonder Woman bliver en del af 'Batman vs. Superman', der for nylig er blevet forsinket et år til 2016, og noget tyder på, at det blot er begyndelsen på superheltens filmkarriere.

Skuespillerinden Gal Gadot, der skal spille superrollen, har underskrevet en kontrakt på ikke bare Man of Steel-efterfølgeren, men også Justice League og endelig en Wonder Woman-film, hvor hun får plakatpladsen for sig selv.

Warner Bros., der står bag 'Batman vs. Superman', har ellers været imod en solofilm med Wonder Woman, men Marvels succes med film over de mindre kendte superheltekarakterer har vist vejen. Nu vil Warner tilsyneladende også være med på den indbringende vogn. Man har vel forretningssans...

Batman vs. Superman får forhåbentligvis premiere den 5. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
bIMON

Det er rimelig f*ed up at vi bor i en verden hvor en helt som Rocket Racoon faar en film foer helte som Wonder Woman eller Black Panther...
Ikke at der er noget galt med Rocket :P
men yngre generationer traenger til en live-action udgave af Wonder Woman, og jeg fatter aerlig talt ikke at vi ikke har faaet det for laenge siden
Saa igen, DC...

Jian

Ikke fordi jeg er den største fan af Wonder Woman, men... ENDELIG får WB gang i deres film! Synes det er så (undskyld mit ordforråd) latterligt, at de ikke tager sig nok sammen og blive kreative nok til at lave flere Superhelte film end bare Superman og Batman! Nu har vi set, hvad? 5 Batman film og det samme med Superman? Hvorfor har de ikke fået lavet en Flash movie eller Cyborg? De to helte kan man SAGTENS lave en god film ud af!

Ruffy

Har altid syntes Wonder Woman var en SUPER nederen Heltinde. Kan ikke lig noget som helts ved hende. Syntes hendes våben og hendes tøj. ja bare den måde hun er på, er mega trist. Kan bare ikke forstille mig hvordan det gunne blive til en god film...

But then again... Der var jo Ironman i sib tid... Den var der nok ikke nogen der havde forventet ville blive så fed.

Måske kan de gøre det samme ved hende?

Toke

Wonder-Woman er en fed heltinder der for længe har været undervuderet! selv hendes baggrundshistorie er fed. hendes helte-kræfter er også potentielt underholdene hvis brugt korrekt og fremstillet med et mindre twist måske.

Philip

Jeg vil vildt gerne se en Wonder Woman film, så det er da rigtig fedt, at hun får mulighed for at få en film helt for sig selv.
Gal Gadot er desuden godt castet og glæder mig til at se hende slå en proper næve.

Jacob

Ikke at jeg er overrasket, for hvad kunne det ellers betyde at tre medlemmer skal være med i samme film, men det er første gang jeg læser det er officielt - sådan tolker jeg da teksten trods overskriften.

Selvfølgelig skal Wonder Women have sin egen film, for mon ikke Batman og Superman kommer til at fylde mest. Spændt på hvad den rigtige titel bliver - Warner Bros. har i hvert fald købt forskellige domæner.

Gad vide hvornår de afslører de resterende Justice League medlemmer, men gætter på Green Lantern, The Flash, Martian Manhunter og Aquaman. Måske Aquaman bliver byttet ud med Hawkgirl, sådan at holdet er ligesom det i den anmelderroste tegnefilm af samme navn. Det vil desuden bringe lidt hormonbalance på det ellers mandedominerende hold. Men DC skelner måske til Marvel, der vel klarer sig godt med kun én kvinde ombord.

Spørgsmålet er om de også vil få deres egne solofilm, men måske Wonder Women's potentielle succes vil afgører det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

1 dag siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

1 dag siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

1 dag siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

2 dage siden
Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

4 dage siden

Aktive debatter