Cookie- og Privatlivspolitik
Universal løfter sløret for tre nye animationsfilm

Universal løfter sløret for tre nye animationsfilm

Gru, Grinch og Garth Jennings

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Universal Pictures kan nu præsentere tre nye animations fordelt over 2016 og 2017.

Garth Jennings, instruktøren bag The Hitchhiker's Guide to the Galaxy og 'Son of Rambow', står i 2016 bag en animeret film, der eftersigende handler om "mod, konkurrence og sang". Vi gætter på en slags X-Factor i dyreverdenen.

Året senere er der premiere på 'Despicable Me 3', nærmere betegnet den 30. juni 2017. Endnu et gensyn med Gru og hans familie er ikke overraskende, da 2'eren har indspillet 935 mio. dollars på verdensplan.

Allerede i 2015 kan man dog se solo-filmen med de populære "Minions".

Endelig skal Dr. Seuss have endnu en filmisk overhaling. Denne gang drejer det sig om en animationsudgave af forfatterens 'How the Grinch Stole Christmas', der i år 2000 blev et stort filmhit, særligt i USA, med Jim Carrey i titelrollen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Moviemaster

Den med Jim Carrey var fin, men den var ikke i nærheden af at slå den gamle tegnefilm med Boris Karloff.

Stine

Hvorfor skal Grinchen have en ny overhaling? Filmen med Jim Carrey er suveræn. Hvorfor så lave en tegnefilm? Jeg forstår det ikke. Måske har Hollywood bare besluttet sig for kun at lave sequels, prequels og remakes. Så behøver de heller ikke være så opfindsomme ang. manuskriptet. Øv.

Jacob

Spændene og ærkeamerikanske titler på programmet. Mon Jim Carrey vender hjem til Dr. Seuss, da han jo også har lagt stemme til Horton Hears A Who!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.