Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til 'The Fault in Our Stars'

Trailer til 'The Fault in Our Stars'

Syg kærlighed

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Bestselleren 'The Fault in Our Stars' (på dansk 'En flænge i himlen') handler som de fleste ungdomsromaner om storslået kærlighed imod alle odds. John Greens roman skiller sig dog ud ved at handle om noget så trist som to kræftramte teenagere.

Shailene Woodley og Ansel Elgort, der begge også snart medvirker i Divergent, spiller Hazel og Augustus, der mødes gennem en støttegruppe for unge med kræft og kaster sig ud i et forhold, der givet livet på kanten af døden ny mening.

Filmens manuskript er skrevet af folkene bag (500) Days of Summer - og nu er den første trailer landet online.

The Fault in Our Stars får dansk premiere den 4. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
LULuser/1132535

Bogen " The Fault In Our Stars " Dansk " En flænge i himlen " er virkelig en af de smukkeste bøger jeg længe har læst.

Selve bogen er skrevet smuk, sproget er enkel, let og fangende. Før jeg havde læst bogen havde jeg hørt så meget om den, og jeg lover jer at den virkelig levede op til mine forventninger. ( Måske endda mere )

Filmen derover håber jeg bliver ligeledes smuk. Hovedrollerne er givet ud til Shailene Woodley og Ansel Elgort. Jeg er bange for at Ansel skuffer mig lidt, men er 100% sikker på at Shailene ikke gør.

Jeg kan næsten ikke vente til filmen bliver udgivet.

Jeg er dog nødt til, at klage over titlen. Virkelig?! Kunne i ikke havde fundet på noget bedre?

Amanda

det er virkelig en fantastisk bog og derfor jeg er virkelig nærvøs når det kommer til filmen! Jeg håber John reen vil lave den så realistisk som overhoved muligt, ellers er der nok man der vil blive skuffede! men et must er virkelig at have læst bogen! Bogen er altid bedre end filmen, så det ville gøre oplevelsen mere vanvittig!

Line FS

IIIIH!!!!
Orv.
Der er SÅ mange ting fra bogen med. Og orv, hvor kommer vi bare til at tude alle sammen. Glæder mig så meget til at se den filmatisering, føler virkelig den har 100% respekt og kan leve op til bogen, og komme den til ære!

(IGEN, hvad sker der for de folk som planlægger premiererne i Danmark!!!! Det er jo helt væk. Kan de ikke lige tage sig sammen? Jeg bliver så vred! Hvorfor synes de det er en god ide, at vi skal vente så sygt lang tid, og få film 1-7 måneder efter deres oprindelige premiere!!!)

Sofie

Jeg glæder mig af helvede til til filmen. Dog er jeg MEGET skuffet over Kinos fremstilling af filmen. I en anden Kino artikel, står der at Augustus og Hazel finder sammen via kærlighed til Peter Van Houten. Hvilket de i bogen ikke gør. Det er som om Kino medarbejderne ikke har læst bogen eller noget om den, før de skriver disse artikler.
Ud over det, synes jeg også at det er ligefrem foragteligt at den først bliver sendt i starten af september i stedet for omkring juni/juli. Når Sverige kan gøre det, kan vi også...

(Og, 'En flænge i himlen'.. Helt ærligt... Hvor klam har en titel lov til at være.. -.- )

Nanna

På dansk hedder titlen til bogen også "En flænge i himlen", så at de skriver det sådan i artiklen, er det egentlig rigtigt.

Philip

Filmen overrasker mig meget og giver mig faktisk lyst til at gå ind og se filmen .)

Maria

Ser normalt IKKE(har set nogle få) de der film med dybde eller hvad det nu hedder? Men jeg må sige at denne film virkelig ser interesant ud!

Mathilde

Jeg kan SLET IKKE vente med at se filmen, men at i først viser den til september? Det er da slet ikke okay ;)

Godt de viser den i Juni i Sverige, så må man jo tage på en ekstra ferie til sommer ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Joachim

er den jo blevet flere gange. Så i 2021 var det nok planen, at den skulle være kommet i juli 2022.

1 uge siden
Nick

Hellere en god, kort historie, end en lang kedelig en...

1 uge siden
Torbenuser/874214
Torbenuser/874214

Jeg har ikke benyttet jeres app længe, men nu skulle den da hentes for at gøre bestillingen nemmere.

1 uge siden
Jesper

Jurassic world minion which I have been looking forward to I have really waited with excitement as something from the first jurassic park is a mega

2 uger siden
VIPER

Og hvad så, det er da 100% fløjtende fuldstændigt ligegyldigt hvornår artiklen er skrevet mand, præmiere datoen er stadig freakin' forkert mand!!!

2 uger siden

Aktive debatter