Cookie- og Privatlivspolitik
Tarantino dropper western efter lækage

Tarantino dropper western efter lækage

Sur og skuffet over betroede venner

Stem op!
0
Stem ned!
-11
(reset)

Quentin Tarantino er ikke sur. Han er heller ikke bare skuffet. Det lyder som om, han er edderspændt rasende.

I de seneste dage har der cirkuleret rygter om et manus til en ny Tarantino-film, der gik under navnet 'The Hateful Eight'. Det viser sig nu, at der ligger mere til grund for historien, som han afslørede overfor en journalist på Deadline.com.

- Jeg gav det til seks motherfucking personer! 

En af dem har givet manuskriptet videre til sin agent, der efterfølgende har lækket det online og så rullede lavinen. Ikke at det gør Quentin noget, at der bliver skrevet om det på nettet.

- Jeg kan godt lide, at folk skriver om det online og vurderer det. Sådan skal det jo helst være.

Problemet er, at han føler sig uacceptabelt forrådt. 

- Jeg gav manuskriptet til tre skuespillere: Michael Madsen, Bruce Dern og Tim Roth. Den eneste, som jeg er helt sikker på ikke gjorde det her, er Tim Roth. En af de andre har ladet deres agent læse det, og agenten har nu givet det videre til alle i Hollywood.

Planen havde ellers længe været, at instruktøren ville kaste sig over netop 'The Hateful Eight', en historie om en håndfuld skumle cowboys, men nu er planerne ændret.

- Jeg ved ikke, hvordan de skide agenter arbejde, men nu laver jeg i hvert fald ikke denne film som den næste. Jeg har tænkt mig at udgive historien, og det er det for nu.

Så QT er ikke så ked af, at folk lærer historien at kende, som han er over at blive stukket i ryggen af en bekendt.

- Jeg giver det ud til seks personer, og hvis jeg ikke kan stole på dem i den grad, så har jeg intet ønske om at lave filmen med dem. Jeg udgiver den. Jeg er færdig. Jeg vil videre til noget nyt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Aleksander

det er en skam at han dropper filmen, den ku sikkert ha blivet lige så stor som Django! men det hellere ikk sjovt at manusset bliver lækket

jonuser/927757

Synes ikke han burde have droppet det, men kan dog stadig sagtens se hvorfor han har det sådan... Bare ærgerligt vi skal vente en hel del længere tid nu!

Wayne

Så varer det bare længere før vi skal se næste epos fra Quentin.

Patrick

Han har sagt at han havde gang i et andet project sammen med Hateful Eight, så han vil bare lave den anden i stedet, så jeg tror ikke det for stor betydning for ventetiden til den næste film.

dippegalantuser/922792

Bl.a. har Tarantino givet manuskriptet til en producer, der så har vist det til en agent.

Tarantino mistænker selv Dern og dennes agent, men i virkeligheden har Tarantino selv begået en stor brøler. Han forsynede nemlig ikke manuskriptet med vandmærke, så folk har kunnet kopiere manuskriptet frit.

Dermed kan lækagen komme fra hvem som helst...

...og Tarantino er ikke selv uden "skyld". (forstås således at han ikke har taget de normale forholdsregler i brug)

Læs mere her: http://www.deadline.com/2014/01/quentin-tarantino-hateful-eight-leak-novel/

Patrick

Men hvis han er tæt på de her mennesker er det vel ikke urimeligt at han tror han kan stole på dem.
Hvis jeg skrev noget og viste det til min bedste ven ville jeg nok heller ikke tage sådanne forholdsregler for jeg ville ikke tro det ville blive nødvendigt.

dippegalantuser/922792

Når man skriver filmmanuskripter, selv når der er tale om manuskripter til små danske film, så sikrer man sig at de ikke bare kan kopieres uden videre.

Det er almen viden i branchen og især for så stor en instruktør og producer som Tarantino.

Der er jo ikke tale om Tarantinos "bedste venner", men om skuespillere der også er hans venner. Og agenter der bestemt ikke er Tarantinos venner.

Jacob

Jeg vil sgu også være pissesur over, at når man har betroede en lille gruppe mennesker sin næste film, at en af dem så har en spade af en agent der fortæller det til gud og hver mand. Spændt på hvad den kære Tarantino så putter i støbeskeen, men ikke i tvivl om han har masser af idéer og muligheder.

Maria

Han er delvist dansk og danskere elsker sladder. Det var helt sikkert ham. ;) At han har været med i Resevoir Dogs gør kun ting værre. ;)

dippegalantuser/922792

...at skuespillere deler manuskripter med deres agenter. De skal jo rådgive skuespillerne om deres karrierevalg og det er set mere end en enkelt gang at en rolle har ødelagt en skuespillers karriere.

Og agenter kan notorisk set ikke holde på en hemmelighed. Især ikke hvis de kan tjene lidt penge, promovere diverse skuespillere, eller måske tiltrække diverse kunder/klienter/talenter til deres stald ved at vise at de er "tight" med eksempelvis en Tarantino.

Jeg tror ikke så meget på at det er en af skuespillerne, der har lækket manuskriptet. Dern og Roth virker til at have for stor kunstnerisk integritet og Madsen har immervæk et hav af film der kommer ud her i 2014. Hele 10 stk. (no kiddin'), så det tror jeg heller ikke på.

Men de har helt sikkert delt manuskriptet med deres agenter og så er det bare hvilken agent der så har lækket skriverierne...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter