Cookie- og Privatlivspolitik
Skywalker, Leia og Han Solo måske hovedroller i 'Star Wars VII'

Skywalker, Leia og Han Solo måske hovedroller i 'Star Wars VII'

- og andre nye rygter om Abrams' rum-epos

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Lad os gøre én ting klart. Alle nyheder om J.J. Abrams' 'Star Wars: Episode VII' er på nuværende tidspunkt intet andet end rygter. De nyeste af slagsen er dog ganske spændende.

Ifølge The Hollywood Reporter er Michael Fassbender, Adam Driver (Frances Ha, Girls) og Hugo Weaving nu også i betragtning til det galaktiske eventyr, mens Jesse Plemons (The Master, Breaking Bad) efter et møde med instruktøren er på tale til at spille en bærende rolle.

Som sædvanlig er intet blevet bekræftet, og de nye navne er blot tilføjelser til en lang liste af hot shots som Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Michael B. Jordan, Alex Pettyfer og Saoirse Ronan.

Samtidig skriver THR, at det seneste manuskript har taget en uventet drejning, efter at veteranen Lawrence Kasdan og instruktøren selv har overtaget skrivearbejdet. Indtil nu har man formodet, at manuskriptet skiftede hænder for at nå en deadline, men nu melder THR, at den oprindelige manusforfatter Michael Arndt blev valgt fra pga. uenigheder om hvilke karakterer, der skulle fremhæves.

Arndts fokus var på de originale hovedpersoners børn, mens Han Solo, Skywalker og Princess Leia blot skulle have mindre roller. Men nu hvor Arndt er ude, har Abrams ændret fokus, så sagaens gamle trio bliver hovedrollerne, mens deres afkom bliver centrale for Episode VIII og IX.

Hvis rygterne holder, og den første af de nye Star Wars-film kommer til at handle om Harrison Fords, Carrie Fishers og Mark Hamills modne karakterer, kan det betyde afslag til flere af de unge skuespillere, der allerede har været til auditions. Vi får se...

Star Wars: Episode VII får premiere den 17. december 2015.

Hvad siger I til de nyeste rygter? Foretrækker I de gode gamle karakterer, eller er I klar til en ny generation af rumhelte?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Men lad bare de gamle skuespillere hvile. Jeg har ikke brug for at se halvpinlige scener fra de gamle. Men jeg vil meget gerne lære mere om karakterene som unge. Det primære er dog helt klart en god historie - og en stor portion Star Trek magi.

Philip

Hver gang der kommer nye rygter om de nye Star Wars film, så tænker jeg bare....fedt! endnu en mulighed for at gøre filmene mere spændende, selvom det bare er rygter.

Jeg håber dog på at Disney snart kommer med en rigtig udmelding om rollerne, historien osv.

Simon

Jeg var til Star Wars-casting i Dublin, og endte med at komme så langt man kunne - vi fik at vide at vi ville få svar i januar, om de ville have os tilbage til næste runde.
Jeg har endnu ikke hørt om nogle har fået et call back, så det kunne have noget at gøre med at de ikke har været sikker på hvem der skulle fokuseres på.

Spørgsmålet er bare nu - hvis de vælger at fokusere på den gamle trio i Episode VII, og så på deres afkom i Episode VII og IX, vil de så holde nye audtions eller gennemgå dem som allerede har været? Den sidste mulighed ville give mest mening, da de holdte dem over to dage i både Dublin, London, Manchester og Glasgow, og jeg kunne forstille mig at der var en del omkostninger at få i alt 80.000 unge igennem til disse åbne castings.

Så jeg krydser fingre for stadig at blive kaldt tilbage til London B)

Jacob

Håber du får feed back - danskere er i høj kurs i udlandet. Tag f.eks. Lars Mikkelsen, som godt nok i forvejen er en hærdet skuespiller, så det alligevel flot han har fået skurkerollen i 3. sæson af den moderne udgave af Sherlock Holmes med Benedict Cumbertbatch og Martin Freeman. Men lige en lille bemærkning - mangler du ikke et I i forbindelse med Episode VIII?

Simon

Mange tak :)
Hov, jo, mener selvfølgelige Episode VIII og IX B)

Wayne

Dels er det et stort ønske at se den gamle trio i det univers igen - men det var det også at se Harrison Ford som Indiana Jones, og det var ikke den bedste oplevelse.

Det kræver en kraftpræstation at gøre det til en episk oplevelse. Mark Hamill vil være 63, mens optagelserne kører - og han har mest beskæftiget sig som stemmen bag en lang række tegnefilm. Carrie Fisher er også ret rusten, og har ikke haft en hovedrolle i mange år - og Harrison Ford fylder 72, næste gang.

Jeg synes klart at de skal medvirke, men hvis de skal optræde i action scener - så kan det ende med at blive ufrivilligt morsomt, og det vil være en katastrofe for serien.

Thomas Fenger

Jeg er lidt splittet-er ikke udelt begejstret for at den gamle trio måske bliver de bærende kræfter da jeg frygter at det kommer til at fjerne magien fra originalerne med mindre Abrams og co. virkelig formår at gøre historien og figurerne så interessante at det hele ikke ender som en "sidste nat med kliken" stund -med fare for at de ikoniske figurer nærmer sig en selvparodi....

Jacob

Rygtemøllen fortsætter, men det er saftige nyheder. Synes det er godt hvis Episode VII sætter fokus på de tre oprindelige hovedpersoner, mens vi i de to sidste mere følger Prinsesse Leia og Han Solo's tvillingebørn (det ligger åbenbart til familien Skywalker). Mark Hamill's gode ven Robert Englund (kendt som gyserkarakteren Freddy Krueger) har sagt, at Disney har fået Mark og Carrie Fisher i fitness, mens de er tilfredse med Harrison Ford. Tror historien vil dreje sig om, at Luke Skywalker er i gang med at med genopbygge Jedi Ordenen, hvilket passer fint med Hamill's udtalelser om at han vil minde om Obi-Wan Kenobi som vi husker ham i Episode IV. Prinsesse Leia er i gang med at forene Den Nye Republik, mens Han Solo er en hæderkronede millitærkommandør. Men det er kun gisninger, så det bliver spændende når Disney kommer med en officiel udmelding.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.