Skywalker, Leia og Han Solo måske hovedroller i 'Star Wars VII'

- og andre nye rygter om Abrams' rum-epos
Billede
(© Lucasfilm)

Lad os gøre én ting klart. Alle nyheder om J.J. Abrams' 'Star Wars: Episode VII' er på nuværende tidspunkt intet andet end rygter. De nyeste af slagsen er dog ganske spændende.

Ifølge The Hollywood Reporter er Michael Fassbender, Adam Driver (Frances Ha, Girls) og Hugo Weaving nu også i betragtning til det galaktiske eventyr, mens Jesse Plemons (The Master, Breaking Bad) efter et møde med instruktøren er på tale til at spille en bærende rolle.

Som sædvanlig er intet blevet bekræftet, og de nye navne er blot tilføjelser til en lang liste af hot shots som Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Michael B. Jordan, Alex Pettyfer og Saoirse Ronan.

Samtidig skriver THR, at det seneste manuskript har taget en uventet drejning, efter at veteranen Lawrence Kasdan og instruktøren selv har overtaget skrivearbejdet. Indtil nu har man formodet, at manuskriptet skiftede hænder for at nå en deadline, men nu melder THR, at den oprindelige manusforfatter Michael Arndt blev valgt fra pga. uenigheder om hvilke karakterer, der skulle fremhæves.

Arndts fokus var på de originale hovedpersoners børn, mens Han Solo, Skywalker og Princess Leia blot skulle have mindre roller. Men nu hvor Arndt er ude, har Abrams ændret fokus, så sagaens gamle trio bliver hovedrollerne, mens deres afkom bliver centrale for Episode VIII og IX.

Hvis rygterne holder, og den første af de nye Star Wars-film kommer til at handle om Harrison Fords, Carrie Fishers og Mark Hamills modne karakterer, kan det betyde afslag til flere af de unge skuespillere, der allerede har været til auditions. Vi får se...

Star Wars: Episode VII får premiere den 17. december 2015.

Hvad siger I til de nyeste rygter? Foretrækker I de gode gamle karakterer, eller er I klar til en ny generation af rumhelte?