Cookie- og Privatlivspolitik
Nye Spider-Man-plakater

Nye Spider-Man-plakater

The Amazing Spider-Man 2 International Poster

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

For halvandet år siden spurgte vi jer, hvilken af de fire Spider-Man-film, der er bedst. Hele 53 % svarede The Amazing Spider-Man fra 2012.

Derfor formoder vi, at I godt gider kigge et minut eller to på tre spritnye internationale plakater fra efterfølgeren 'The Amazing Spider-Man 2'.

I Marvels nye omgang superhelte-action trækker Andrew Garfield igen i edderkoppedragten for at bekæmpe - ikke bare én - men hele tre superskurke. Emma Stone vender tilbage som Gwen, mens Jamie Foxx, Dane DeHaan og Paul Giamatti giver Peter Parker modstand.

The Amazing Spider-Man 2 får premiere den 17. april og seriens tredje film er allerede planlagt til at få premiere sommeren 2016.

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Claus

Det er nogle fine plakater til the Amazing spider-man 2. Kan ikke vente med at se den, jeg synes af nummer 2 ser Best :-)

Christian

Men død-og-helvede hvor er de dårlige de plakater her. De er uoriginale, uinteressante, dovne, ultra standard, og alt, alt for tegnefilms-agtige efter min mening. De ligner noget der bedst er at finde på en madkasse eller på et penalhus. De prøver jo nærmest ikke engang. Virkelig sølle
:-(

Tjek eventuelt "Choice", "Sacrifice" & "Destiny" plakaterne ud, der blev kreeret til Sam Raimi's Spider-Man 2, tilbage i 2004. DET var fucking awesome, stylish og smuk poster-art!... Men hva' fa'en er det her?

Marlon Campbell

nogle fede plakater men den næst sidste synes jeg er flottes "design messigt og grafisk"

Maria

Helt ok plakater! Kan bedst lide den sidste:-)

Jacob

Synes nu den allerførste Spider-Man stadigvæk er den bedste, og folkene hos Sony lader sig efter min mening kraftig inspirere af Disney. Og det er der vel i sidste ende intet galt med. Spørgsmålet er bare hvem, som slipper bedst af med at virke mest originale.

Anonymuser/0

Har også gode forventninger til dette projekt !!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

1 time siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

1 time siden
TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne.

1 time siden
Loneuser/512689
Loneuser/512689

Er virkelig irriteret over, at Kaas og Fares skiftes ud!
Lone

2 timer siden
Vibekeuser/894605
Vibekeuser/894605

Julia Roberts i superform. Baseret på virkelig hændelse der kunne være foregået i dag også.

5 timer siden

Aktive debatter