Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Avengers-skurk

Ny Avengers-skurk

Mød Baron Wolfgang von Strucker

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Thomas Kretschmann er pt. aktuel som vampyrjægeren Abraham van Helsing i TV-serien 'Dracula' og kendes ellers fra film som King Kong og Wanted.

Nu står den tyske skuespiller (der ligner Til Schweiger uhyggeligt meget!) over for et mindre gennembrud som skurk i fortsættelsen til The Avengers.

Kretschmann har scoret rollen som den ubehagelige Baron Wolfgang von Strucker og gør derfor James Spader, der spiller Ultron, selskab på den dystre side af skalaen.

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Jeremy RennerMark Ruffalo og Chris Evans er selvfølgelig alle tilbage i trikot, jerndragt mm., når optagelserne begynder næste måned.

Marvels første film indtjente 1,5 milliarder dollars på verdensplan, så der er pænt store forventninger til The Avengers 2: Age of Ultron, der er planlagt til premiere til maj 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
mikkel knudsen

Det bliver noget af en avengers film der kommer med alle de onde som er med og der kommer jo nye ting om de onde hele tiden her på Kino men det kommer til at blive spændende når man ser the avengers 2. Glæder mig meget til at se den i 2015.

Carsten Gottliebuser/133896

den handske Baron Wolfgang von Strucker har er et livsudsugende artefakt som når han røre ved folk bliver de gamle mens han forbliver ung. Han er leder af Hydra før eller efter Baron Zemo

Jacob

Glæder mig til at se den fulde film.

Jokezuser/426720

Det er nok ham de kommer til at skulle slås imod i starten af filmen. For så arbejder Quicksilver og Scarlett Witch jo nok sikkert for ham i starten også bliver de gode i løbet af filmen, det ville passe nogenlunde med tegneserierne, da de også startede ud som skurke der.

Tvivler på at han arvejder sammen med Ultron, men alt er muligt.

Anonymuser/0

-Synes umiddelbart det er en pudsig blanding af villains nu hvor Ultron er valgt -at man så vil krydre suppen med en Hydra karakter !?!
...Er da spændt på det færdige resultat !

Jacob

Men måske han vil komme med en forklaring på Red Skull's forsvinden i Captain America: The First Avenger. Nu blev vi jo snydt for ham i den første The Avengers film.

Anonymuser/0

...at Kretschmann ligner Til Schweiger :)
Det eneste de har tilfælles er fælles modersmål !!

Stine Teglgaard

Hhmmm, ja det er måske en national svipser, der altid sniger sig ind hos mig. Men jeg synes virkelig de er som skæret ud af samme stykke…

Det er nok bare min mening :)

MVH Stine

Jacob

Spændt på denne Baron Wolfgang von Strucker, der som jeg har forstået det i tegneserierne er tilknyttet Hydra, som vi første gang stiftede bekendtskab med i Captain America: The First Avenger. Red Skull blev rygtet til at give The Avengers modstand sammen med Loki, og slutningen i Captain America lagde da også op til det, da han stryger til himmels op i et Thor-lignende univers. Men det skete som bekendt ikke, nok mest fordi Hugo Weaving ikke ville gentage rollen. Men håber at hvis denne baron er knyttet til Hydra, at der alligevel vil komme en forklaring på denne blindgyde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.