Cookie- og Privatlivspolitik
Monster-flop aflyst i biografen

Monster-flop aflyst i biografen

It’s not alive...

Stem op!
6
Stem ned!
-1
(reset)

Filmen ’I, Frankenstein’, med Aaron Eckhart i hovedrollen, får alligevel ikke dansk biografpremiere.

Den moderne fortælling om Frankensteins monster var ellers planlagt til premiere medio marts, men nu udkommer filmen i stedet direkte på DVD, VOD og Blu-ray.

Baseret på de amerikanske box office-tal, lyder aflysningen som en fornuftig beslutning.

I den netop overståede åbningsweekend indspillede filmen 8,3 mio. dollars. Et godt stykke fra budgettet på ca. 65 mio. dollars.

I, Frankenstein er instrueret af Pirates of the Caribbean-forfatteren, Stuart Beattie, der i 2010 debuterede som instruktør med den australske actionfilm Tomorrow, When the War Began.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sasa

så mange dårlige film kommer i bio, såsom PA.1-2-3-4-5 (Paranormal Activity), så ku' de i det mindste give denne her også en change, har ellers glædet mig til at se den...

I hverfald bedre end Gravity og Hunger games....

s**t :)

Bouser/450973

Den bedste af alle Frankenstein film er den med Kenneth Branagh, den er tro mod den originale fortælling og Robert de niro spiller godt.

Dog kunne jeg godt tænke mig at se en nutidig fortælling af den film med Boris Karloff, alene det med den gamle borg og sceneriet ville være episk og kunne have potentiale til at være en fantastisk gyser

Kim

Endnu et forsøg på at lave er ny gyserversion om monsteret er tåbeligt og fra starten dømt mislykket og grinagtigt! Så hellere Gene Wiler´s version " Young Frankenstein".
Den bedste film om doktor Frankenstein og hans skabelse er instrueret af Kenneth Branagh og i rollerne som Frankenstein og skabelsen ses Kenneth Branagh & Robert de Niro. De som har læst Mary Shellys roman og ikke kun set diverse Frankenstein-gysere vil kunne se at Branagh´s version er den mest tro mod romanen. Robert de Niro´s monsterrolle er fantastisk rørende.
!

Fie

Jeg havde da ellers glædet mig til at se den i biffen...

Michael

Det handler om en kamp mellem gargoiler (de gode) og dæmoner, hvilket vel lige så godt kunne være vareulve og vampyrer eller lignende – og det har man set før. Og så har man også titelrollen, som ikke ligner Frankensteins monster. En småarret Aaron Eckhart er måske sexet, men det ligner ikke rigtigt en fyr, der kommer af sammensyede kropsdele.

Niclas

Det ville være en grum løgn hvis jeg ikke havde set det komme... jeg vil gerne indrømme at da jeg første gang så titlen var jeg interesseret, Frankenstein historien er en god en, så jeg håbede lidt på en god genfortælling af det klassiske monsters historie, måske med et nyt og spændende twist. en genoplivning af i et nyt lys ville være godt, efter min mening.

Men det blev allerede spoleret da den plottet blev offentliggjort på IMDB var jeg allerede meget kritisk, plottet lød virkelig dumt, men jeg er før blevet overrasket over film der ved første øjekast virker dumme. jeg vil sige af de film der skulle udkomme i år havde jeg set denne som en af de potentielt svageste, men jeg vil da alligevel give den et kig, for i hvert fald at få en times action underholdning.
:)

philip

Og wauw. Det ville jeg ellers ikke tro om den her film !!

Men folk er måske ved at være trætte af fortællingen / genren ?
Ville ellers glæde mig til at se den i biffen, da jeg tror det vil være en perfekt vil i bio univers.
Men så må det jo blive på dvd når det så er. Æv Æv,

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

20 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden

Aktive debatter