Mindre sex i 'Fifty Shades of Grey'

Er det så kun 'Twenty-five Shades of Grey'?
Billede
(© Entertainment Weekly)

Optagelserne til 'Fifty Shades of Grey' er godt i gang. Så godt, at de fleste dampende sexscener allerede er i kassen. Dakota Johnson og Jamie Dornan har med andre ord udlevet mange af scenerne fra bogen, og i følge producer Michael De Luca, hyggede de sig gevaldigt:

- Kemien er der. De kan virkelig lide hinanden. De nyder historien. Historien er så kraftfuld.

Selvfølgelig. Hvad skulle filmens producer ellers sige til  E! Online når de spørger. Det bliver straks mere interessant, når en ukendt kilde udtaler sig og sådan en har E! Online også haft fat i. De førnævnte sexscener bliver nemlig ikke så sexy som de er i bogen, ifølge denne kilde.

- De følte det ville blive for meget, så de har skruet ned for de scener.

Nu er det ikke unormalt, at Hollywood skruer ned for enten vold eller sex i deres film, i et forsøg på at gøre deres aldersbegrænsning så lav som mulig, men det er altså 'Fifty Shades of Grey' vi snakker om her.

At filmatisere den uden kinky hardcore sex, er lidt som at filmatisere historien om Titanic uden isbjerge. Sexen er ret essentiel.

Eller tager vi fejl? Kunne du forestille dig en film-version af 'Fifty Shades of Grey', hvor der er skruet 50 % ned for lagengymnastikken? 

Fifty Shades of Grey får dansk premiere den 2. februar 2015.