Michael Douglas skal også spille Ant-Man

- ligesom Paul Rudd i samme film
Billede
(© The Sentinel/20th Century Fox)

Michael Douglas er blevet castet til rollen som Hank Pym i den kommende superheltefilm, Ant-Man. Samtidig slås det fast, at Paul Rudd, som de fleste nok troede skulle spille denne rolle, skal bringe karakteren Scott Lang til det store lærred.

Både Douglas og Rudd skal derfor spille Ant-Man!

Forvirret? Forklaring følger.

Hank Pym er den første Ant-Man, der i filmen opfinder den teknologi, der gør ham i stand til at skifte størrelse for at bekæmpe forbrydere. Dette sker i 1960erne, og det er her, Michael Douglas' historie udspiller sig.

Paul Rudds karakter, Scott Lang, er Pyms efterfølger, som også anvender samme teknologi, og handlingen omkring ham vil foregå i nutiden.

- Med Hank Pyms rige historie i Marvel-universet vidste vi, at vi havde brug for en skuespiller, der kunne bringe den vægt og statur til rollen, som karakteren fortjener, fortæller Marvel-bossen Kevin Feige.

Det er svært at være uenig i Feiges udtalelse, og Michael Douglas, der ikke før har været med i en superheltefilm, synes et stærkt kort til myremandens debut på det store lærred.

Nyheden kan også have betydning for den kommende The Avengers 2: Age of Ultron, idet filmens titelskurk, Ultron, i tegneserien bliver bygget af Pym. Hvis Douglas også skal være med her, bliver det filmhistoriens andet møde mellem ham og Robert Downey Jr., der første gang stødte hovederne sammen i Wonder Boys fra 2000.

Hvordan Edgar Wright spinder historierne om Lang og Pym sammen i 'Ant-Man', må vi vente med at finde ud af, til filmen får premiere den 30. juli 2015.