Cookie- og Privatlivspolitik
Michael Douglas skal også spille Ant-Man

Michael Douglas skal også spille Ant-Man

- ligesom Paul Rudd i samme film

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Michael Douglas er blevet castet til rollen som Hank Pym i den kommende superheltefilm, Ant-Man. Samtidig slås det fast, at Paul Rudd, som de fleste nok troede skulle spille denne rolle, skal bringe karakteren Scott Lang til det store lærred.

Både Douglas og Rudd skal derfor spille Ant-Man!

Forvirret? Forklaring følger.

Hank Pym er den første Ant-Man, der i filmen opfinder den teknologi, der gør ham i stand til at skifte størrelse for at bekæmpe forbrydere. Dette sker i 1960erne, og det er her, Michael Douglas' historie udspiller sig.

Paul Rudds karakter, Scott Lang, er Pyms efterfølger, som også anvender samme teknologi, og handlingen omkring ham vil foregå i nutiden.

- Med Hank Pyms rige historie i Marvel-universet vidste vi, at vi havde brug for en skuespiller, der kunne bringe den vægt og statur til rollen, som karakteren fortjener, fortæller Marvel-bossen Kevin Feige.

Det er svært at være uenig i Feiges udtalelse, og Michael Douglas, der ikke før har været med i en superheltefilm, synes et stærkt kort til myremandens debut på det store lærred.

Nyheden kan også have betydning for den kommende The Avengers 2: Age of Ultron, idet filmens titelskurk, Ultron, i tegneserien bliver bygget af Pym. Hvis Douglas også skal være med her, bliver det filmhistoriens andet møde mellem ham og Robert Downey Jr., der første gang stødte hovederne sammen i Wonder Boys fra 2000.

Hvordan Edgar Wright spinder historierne om Lang og Pym sammen i 'Ant-Man', må vi vente med at finde ud af, til filmen får premiere den 30. juli 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Okay, den skulle jeg lige vende et par gange oppe i hovedet. Utroligt hvad Iron Man har åbnet op for, da Nick Fury fortæller "han er blevet del af et større univers" - måske større end nogen havde forestillet sig. Og spørgsmålet er om filmene kan bærer så suspekte personligheder som Ant-Man og Dr. Strange. Mange er begyndt at miste det forkromede overblik, og universet er begyndt at blive tynget under den ene invasion efter den anden. Desuden ser mange måske ikke de såkaldte Marvel-One-Shot, der er i bonusmaterialet til DVD'erne/blu-rays. Jeg glæder mig til Thor: The Dark World, og kortfilmen "All Hail The King", hvor Trevor Slattery fra Iron Man 3 måske ikke er helt så uskyldig. Men jeg tager altså hatten af, for hvor store personligheder de kan blive ved med at hyrer til de her film.

Anonymuser/0

God skuespiller , har dog stadigvæk min tvivl mht dette projekt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Helen

Hej! Jeg inviteгеr dig til Seх Сlub > http://kissia.club

0 sek. siden
Helen

Hеj! Jeg inviteгeг dig til Sех Сlub - http://kissia.club

0 sek. siden
Helen

Hеj! Вesøg min sidе i Sех Club - http://kissia.club

0 sek. siden
Helen

Invitаtion til Seх Club -> http://kissia.club

37 sekunder siden
Helen

Lokalе mødгe hаг bгug fоr anonym SЕХ!
Вaге besкed og bedе оm аt кneррe!

http://kissia.club

1 minut siden

Aktive debatter