Hvad med en Sherlock-film?

Seriens skaber vil ikke udelukke idéen
Billede
(© Hartswood Films)

Benedict Cumberbatch og Martin Freeman var ikke synderligt kendte, da de i 2010 tonede frem i første afsnit af 'Sherlock', der bringer Arthur Conan Doyles klassiske 1800-tals-detektiv op til nutiden.

Det er de derimod blevet, og især i store spillefilm. Cumberbatch har haft store roller i War Horse og Star Trek Into Darkness, mens Martin Freeman er blevet verdenskendt som Bilbo i Hobbitten-filmene, hvor han endda får følgeskab af Cumberbatch, der lægger stemme til dragen Smaug.

Så hvad er mere oplagt end at begynde at tænke i filmbaner for Sherlock-serien. Steven Moffat er en af mændene bag 'Sherlock', og han udtaler til Entertainment Weekly:

- Vi vil ikke udelukke noget som helst, men der er nu noget ganske særligt ved at se disse store stjerner på et så hyggeligt medie som TV. 

Vi er ikke sikre på hvad Robert Downey Jr. ville sige til det, men en Sherlock-film med Cumberbatch og Freeman ville uden tvivl blive en succes.

Det er bare ikke ensbetydende med, at det ville være passende, så hvad synes du? Bør 'Sherlock' blive på TV eller ville det være passende om den fik en spillefilm?