Depp! Marvel! Dr. Strange! Superheltenørd-overload!

Depp efter sigende i sigtekornet til rollen som Dr. Strange
Billede
(© Marvel Enterprises)

Jungletrommerne hamrer løs, og de fortæller, at Marvel er begyndt at fiske efter Johnny Depp til rollen som Dr. Strange.

Dr. Strange er en tidligere neurokirurg, der er endt som en supertroldmand, der beskytter verden mod magiske og mystiske trusler, såsom Baron Mordo, Mordos søster Umar og Søren Pinds frisure. 

Idéen om et samarbejde mellem Depp og Marvel er naturligvis spændende, men der er potentielle fordele og ulemper i spil.

Johnny Depp og hans skæve personlighed ville umiddelbart passe perfekt til rollen som den mystiske troldmands-superhelt, men samtidig ville den endelige film generere så meget hype, at det kosmiske plan ville folde sig om sig selv, og planeten Jorden ville implodere i ren Marvel-Depp-ekstase.

Det er altså ikke helt ufarligt, men skulle disse Marvel-Depp-planer rent faktisk blive en realitet, kan det gå hen og få konsekvenser for Pirates of the Caribbean-serien, da Depp også arbejder på at realisere en femte film om Cap'n Jack Sparrow.

I sidste ende er det hele rygter af tvivlsom oprindelse, så tag det med et gran salt, men er Depp for stor til Marvel?

Vil du hellere se ham super-trylle end pirat-mumle? Vores kommentarfelt har ikke spist morgenmad og må derfor gerne fodres.