Cookie- og Privatlivspolitik
Depp! Marvel! Dr. Strange! Superheltenørd-overload!

Depp! Marvel! Dr. Strange! Superheltenørd-overload!

Depp efter sigende i sigtekornet til rollen som Dr. Strange

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Jungletrommerne hamrer løs, og de fortæller, at Marvel er begyndt at fiske efter Johnny Depp til rollen som Dr. Strange.

Dr. Strange er en tidligere neurokirurg, der er endt som en supertroldmand, der beskytter verden mod magiske og mystiske trusler, såsom Baron Mordo, Mordos søster Umar og Søren Pinds frisure. 

Idéen om et samarbejde mellem Depp og Marvel er naturligvis spændende, men der er potentielle fordele og ulemper i spil.

Johnny Depp og hans skæve personlighed ville umiddelbart passe perfekt til rollen som den mystiske troldmands-superhelt, men samtidig ville den endelige film generere så meget hype, at det kosmiske plan ville folde sig om sig selv, og planeten Jorden ville implodere i ren Marvel-Depp-ekstase.

Det er altså ikke helt ufarligt, men skulle disse Marvel-Depp-planer rent faktisk blive en realitet, kan det gå hen og få konsekvenser for Pirates of the Caribbean-serien, da Depp også arbejder på at realisere en femte film om Cap'n Jack Sparrow.

I sidste ende er det hele rygter af tvivlsom oprindelse, så tag det med et gran salt, men er Depp for stor til Marvel?

Vil du hellere se ham super-trylle end pirat-mumle? Vores kommentarfelt har ikke spist morgenmad og må derfor gerne fodres.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Tjaa.... synes sgu ikke helt han passer ind dér, i sådan en film. Kan ikke se for mig det gå mega godt. Meen, hvem ved. Det kan måske fungere meget godt.

NicoDemus

For det første: Jeg elsker Johnny Depp! Men altså, hvem gør ikke!?
Ja, han har måske ikke vundet en oscar endnu, på trods af hans fantastiske skuespille evner. Nu kender vi ham mest som Captain Jack Sparrow, hvilket er en disney film, og vi kender ham jo også som The Mad Hatter i den nye Alice in Wonderland film. De roller er jo perfekte til ham, vi ved jo at han er god til de der mærkelige, lidt skøre, men elskelige roller. Han er jo allerede en superhelt i vores øjne, så hvorfor ikke bare lave en hel film om det, Johnny som en lidt skør Doctor som er blevet trænet af en wizard :D

Anna

Nu læser jeg et sted at Jon Hamm (Mad Men) har fået rollen, marvel har endnu ik kommeteret på det. hmmm

Mads Aagaard

Føler at han bare har spillet lidt forskellige versioner af Jack Sparrow her de sidste par år, er jeg den eneste der føler det?

Men kender ikke meget til Dr. Strange så kan ikke sige hvor godt han vil passe :) men han er da en god skuespiller uden tvivl!

Maria

Nu ved jeg ikke særlig meget om Dr. Strange, har kun set ham i et par afsnit af Spider-Man da jeg var lille, men som udgangspunkt vil jeg da ikke være afvisende overfor rollevalget. Om ikke andet passer "Depp" og "Strange" godt sammen. ;)

Anna

havde godt nok ik forestillet mig ham til den rolle, og er en anelse skeptisk da hans måde at spille skuespil på ikke er helt som jeg personligt forestiller mig Dr. Strange, men Depp er dygtig og vil nok godt kunne gøre det godt !
men alt kan ske når det bare er rygter :)

Rizzo

Jeg tror johnny depp vil være perfekt i rollen - han er helt tilpas crazy :P

Wayne

What?

Marvel Studios ejes af Disney, og Disney har produceret de fleste af Depps succeer - incl. Pirates. Så hvor kommer den idé så pludselig fra? Det er i øvrigt min opfattelse at Johnny Depp trænger til en succes, og at der næppe er noget der vil implodere bare fordi han var med.

Er Robert Downey Jr. for stor til Marvel Studios?

Hvorfor skulle Johnny Depp ikke kunne være med i begge projekter? Downey Jr. var med i Sherlock Holmes, Iron Man og Avengers - samt andre film, samtidig.

Hvorfor skulle det så være et problem for Depp?

Men måske vil Depp tilføre Dr. Strange et gran af humor, hvilket den figur ikke har for meget af.

Jacob

Der har herinde også været talt om danske Viggo Mortensen, som jeg faktisk synes udseendet passer bedre på. Er enig i at Depp kan komme i klemme med det femte eventyr om Kaptajn Sparrow, Dead Men Tells No Tales. Spørgsmålet er om han vil binde sig til flere film, for Disney vil nok gerne undgå fadæsen med Edward Norton (Hulk) og Terrence Howard (Rhodey). Men tiden er moden til Dr. Strange, da Scarlet Witch dukker op med sine magiske kræfter i The Avengers: Age of Ultron. Men jeg synes lidt Depp's præstationer minder for meget om hinanden efterhånden. Dog var Depp på tale som Gækkeren i Nolan's tredje Batman, mon han nu bliver lukket ind i Marvel-stalden?

Anonymuser/0

Men Depp er på ingen måde for stor til Marvel. Vil endda sige han er som skræddersyet til et Marvel projekt og nu da vi har erfaret at Michael Douglas er castet til Ant-Man vil jeg da mene han er mindst lige så dygtig en skuespiller som Depp.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter