Cruise og Blunt i jerntøj - nyt foto fra 'Edge of Tomorrow'

Superstjerner i exoskeletter
Billede
(© Warner Bros.)

Hvis Tom Cruise og Emily Blunt bare tager det tøj på, der ligger øverst i bunken, når de står op om morgenen, så skulle de tage og rydde op derhjemme. 

Undskyld, men vi joker kun, fordi vi er misundelige. På det seneste billede fra 'Edge of Tomorrow' ses de to skuespillere nemlig iført toptunede exoskeletter - armerede, mekaniske dragter - og hvis der er noget kino.dk-redaktionen mangler, så er det exoskeletter. Siger det bare.

Historien følger Tom Cruises karakter, der er officer i militæret, da Jorden i fremtiden invaderes af aliens. Han dør, men vågner og finder ud af, at han genlever sin sidste dag i live igen og igen og igen. Dette udnytter han til at forsøge at redde sin planet (igen og igen), men vil det gøre en forskel?

Her er det så oplagt at hive Groundhog Day ned fra det støvede loft, trykke brillerne højere op på næseryggen og påpege ligheden mellem Bill Murrays komedieklassiker og Cruises kommende sci-fi-film, men det er for let.

Desuden er idéen om at opleve sin dødsdag igen og igen så rig på muligheder, at den fortjener at blive genbrugt - især i en science fiction-film af manden bag The Bourne Identity, Doug Liman.

Hvad der derimod intet har med sagen at gøre er, at det engelske producerpar bag den succesfulde 'Matilda the Musical' i ramme alvor arbejder på en musicalversion af 'Groundhog Day'. Så det...

Edge of Tomorrow får dansk premiere den 29. maj 2014.