Cookie- og Privatlivspolitik
Teaser-trailer til ny Nolan-film

Teaser-trailer til ny Nolan-film

Smugkig på 'Interstellar'

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Efter at have afsluttet sin Dark Knight-trilogi er Christopher Nolan på vej med et nyt og hemmelighedsfuldt projekt, som nu har fået sin første teaser-trailer

'Interstellar' har bl.a. Anne HathawayJessica Chastain og Casey Affleck i hovedrollerne, men i teaseren, som du kan se forneden, møder vi kun Matthew McConaughey.

I det hele taget er det sparsomt med egentligt materiale fra filmen, der mest af alt bygger op til det science fiction-plot, som omhandler ormehuller og intergalaktiske rumrejser.

Interstellar får premiere den 6. november 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

It doesn't tell you anything, but it's good looking and atmospheric while doing it. Watch this space, I think this might get good.

Putte

Nooorj hvor jeg da kedede mig. Gaaaab.
Der skal godt nok noget mere til for at fange min opmærksomhed.

Det sprøde popcorn

Som de fleste andre herinde, så osser trailer for mig af MERE! MEGET mere!!! :-D

Allerede nu har den det hele af stemning, intensitet og spænding - GLÆDER mig til at se den - Nolan film er heldigvis værd at vente på :-)

Anonymuser/0

Teaseren er ret kedelig, men det er en teaser næsten altid. En anden ting. Nolan fanboys og fangirls overalt. Ok, han er en super instruktør, men altså: "Han er den bedste instruktør nogensinde", "Christopher Nolan er gud", folk må synes hvad de vil, men jeg tror mange mest bare synes den her teaser er god, på grund af at det er Nolan. Jeg er ikke i tvivl om at den her film bliver god. Han er stadig ikke på samme level som Spielberg, Hitchcock, eller Scorsese, men det er der heller ingen skam i. Jeg siger ikke han ikke kan blive det, men han er det ikke endnu. Hvis jeg skal sige noget negativt om ham, så vil jeg nok sige han har lavet meget af det samme. Jeg ved godt at Memento og The Dark Knight er meget forskellige, men de har stadig lidt den samme tone, hvis i forstår hvad jeg mener. Spielberg har lavet action-komedie-adventure, til fremragende vilde krigsfilm, til mørke og dybe film, til skræmmende haj-film, til sci-fi, til animationsfilm til dinosaurfilm. Jeg ville ikke have noget imod at se Nolan lave en komedie, eller måske en film der foregik i det antikke Rom, eller middelalderen. Måske en Alien-film, eller en gyser.

Raje

Nolan behøver heller ikke kaste sig over forskellige genre for at komme op på samme podie som de store. Woody Allen lavede vel film "i samme dur" og han regnes for de store. Sådan er der så mange - der kommer an på kvaliteten i filmene, ikke genrer.

Teaseren ser helt fin ud. Det ser ud til at Nolan vender lidt tilbage til hans rødder, hvor han måske atter kan udfordre sit publikum. Det er tiltrængt fra hans hånd.

Christian

Jeg giver dig ret i at eksempelvis Steven Spielberg nærmest har været alle genre omkring og han har latterligt mange klassiske film med sig i rygsækken. Stadig synes jeg lige tingene er nød til at blive sat lidt i perspektiv her, min ven ;-)

Christopher Nolan har trods alt kun instrueret 9 spillefilm og det er inklusiv hans kommende "Interstellar". Hans debut som instruktør var i 1997 med kortfilmen "Doodlebug". Hans CV er kortfattet og nemt at danne sig et overblik over (tjek eventuelt imdb.com). Han har "kun" været igang i 17 år. På trods af dette tror jeg stadig først lige han er begyndt :-)

Steven Spielberg derimod. Han er en super gammel og højt respekteret "veteran" i denne branche. Manden har instrueret 32 spillefilm! Hans debut som instruktør var med kortfilmen "The Last Gun", fra (hold nu fast) 1959! :-) Han har været igang i 55 hele år. Han er 24 år ældre end "unge" Hr. Nolan. Ud over sine spillefilm, har Spielberg instrueret 3 andre kortfilm og produceret et shit-load af tv serier.

Jeg mener personligt at Spielbergs absolutte "storhedstid" strakte sig fra midt 70'erne, til omkring slutningen af årtusindskiftet. Det kører stadig rigtig fint for ham. Men det er satme længe siden at man har set film fra ham, som:

-Dødens Gab
-Nærkontakt af tredje Grad
-Indiana Jones 1-3
-E.T
-Hook
-Jurassic Park
-Solens Rige
-Schindlers List
-Saving private Ryan

Som du selv pointerer så fint, så rammer hans film foroven både genre som Gys, Sci-fi, adventure, action, familie-komedie, drama, hele vejen til rendyrket og absolut hardcore vold! Han har mestret det hele virkelig godt.

Jeg ved godt han har langt flere fede titler bag sig end dem som jeg har nævnt. Film jeg også selv holder utrolig meget af. Men hans film er bare, i min optik, slet, slet ikke det samme længere. Jeg synes hans bedste dage for længst er bag ham. Dette er på ingen måde en hån. Manden har jo gjort det fantastisk (og gør det stadig fint)

Respekten for en instruktør som Spielberg har jeg i stor stil. Men han peakede for længst. Det er så her at jeg vender tilbage til Chris Nolan som vitterligt stadig er en "lille purk" i branchen - hvis altså man sammenligner med en klassisk guru som hr. Spielberg :-) Nolan har slet ikke peaket endnu. Der er uden tvivl stadig usandsynligt meget gemt i ham, som bare venter på at blive sluppet fri. Min pointe er egentlig at jeg i denne tid personligt klart foretrækker Nolan over en højt respekteret bedstefar som Spielberg, fordi han er så nytænkende, moderne og simpelthen sådan en master-mind inden for sit fag. Han skubber virkelig til nogle grænser. Der kan Spielberg altså bare ikke længere følge med.

Grunden til Nolan fans virkelig kan "føle" en teaser trailer som denne til Interstellar, ER pga Nolan, Ja. Du har helt ret. For andre, der ved de måske ikke helt hvad de skal tænke på nuværende tidspunkt. Men det er i hvert fald ikke så underligt at Nolan fans reagerer stærkt på teaseren. Hvorfor? Helt ærlig, fordi man ved at Nolan og hans bror har skrevet historien. Man hører lidt af Hans Zimmers originale musik deri også. Hele holdet (på nær filmens ellers standarde cinematographer) er tilbage i Interstellar. Fuldstændig ligesom de været i alle hans forrige film - og det hold er virkelig bare så_stærkt! De virkelig hardcore Nolan fans ved også at han selv står for at klippe sine trailers og selv er inde over alt sin marketing. Han ønsker (i modsætning til så mange andre instruktører, som nærmest virker ligeglade) med sit marketing, at repræsentere den eksakte tone som han selv mener den enkelte film vil dvæle i. Der er ikke noget "misledende" involveret i hans trailere. De er til gengæld forbandet hemmelighedsfulde. Men hans trailere hentyder altid mellem linjerne hvad han gerne vil have filmen skal repræsentere i sit store hele. Det er nærmest poesi :-) Det har ikke slået fejl endnu, og det er virkelig så forbandet betryggende. Det er meget af grunden til hvorfor visse mennesker kan føle gåsehuden over hele kroppen, allerede der. Hele kompositionen af denne teaser (med alt hvad den indebærer) gør at man som Nolan fan kan skejse ud og få kriller i manven (og sikke et cast!). I sidste ende er det nok også fordi man ved at filmen kommer fra et så ambitiøst filmhold, som gang på gang har leveret "BOMBER" af nogle filmperler, der virkelig bliver hyldet verdenen rundt. De er hver især så definerbare og stærke i deres stil og des udtryk.

Du har helt ret i at Nolan ikke har berørt halvdelen af de genre som Spielberg har gjort, gennem tiderne. Men de genre som Nolan trods alt bevæger sig mellem (ind til videre) har virkelig gjort ham til "a true force to be reckoned with!" :-)

Jeg elsker mange andre instruktører. Ikke kun Nolan. Men SKULLE jeg vælge, så bliver det altså ham. Han er simpelthen genial :-)

PernilleSolouser/16711

Jeg kunne ikke ha sagt det bedre selv! :D

Nolan gør ikke noget halv hjertet og er en fantastisk fortæller!

Anonymuser/0

Men man behøves måske ikke at flippe ud: "Det her bliver den bedste film nogensinde", på grund af en bestemt instruktør. Han er en af de bedste derude, ingen tvivl. Altså jeg ved ikke, måske bliver det den bedste film nogensinde, jeg er også spændt, men jeg selvom han ikke rigtig har lavet nogen dårlige film endnu, men det betyder ikke at det er umuligt. Jeg tror selvfølgelig ikke den bliver elendig, jeg tror den bliver god, men hvis det havde været en eller anden ukendt instruktør, ville denne teaser ikke havde gjort så meget. Jeg er sikker på at den første lange trailer til den, bliver super.

Christian

at det bliver den bedste film, nogensinde :-) hva er chancen lige for det? :-) det har jeg heller aldrig hentydet til. Desuden er der jo også noget der hedder smag og behag :-) can't please every one. Så den slags bliver man aldrig enig om.

Og som jeg pointerede i den sidste post, så er det helt klart pga at det er en Nolan film at denne teaser springer ud i øjnene på mange. Mine kuldegysninger kommer af den simple årsag at Nolan aldrig har lavet noget halvhjertet. Han har aldrig leveret noget som ikke var et virkelig ambitiøst stykke håndværk. Interstellar teaseren her slår mig, fordi jeg ved at der intet misledende (rent tone-mæssigt) er i den - netop fordi det er en Nolan film. Derfor tillader jeg at lade den komme ind under huden på mig. Det er den tryghed og respekt han har opbygget sig hos mig.

Jeg tror sgu ikke det bliver verdens bedste film, for hvem skal egentlig have lov at sige hvad det indebærer? Men som jeg siger til vennerne:

"I værste fald, så bliver det bare en virkelig go' film".

Anonymuser/0

"I værste fald bliver det bare en virkelig god film"

Har svært ved at finde en sætning der beskriver Nolan bedre.

Han er en af de få instruktører der (igen en smagssag) ikke har en eneste film på CV'et der ligger under 4 stjerner. For mig var hans "værste" film Insomnia, og det var stadigvæk en virkelig god film (og oven i købet en rigtig god remake)

Og det er dér at tilliden ligger. Når man ser denne teaser kan man som Nolan-fan med det samme genkende så mange af hans filmiske kendetegn og hele måden traileren er sat sammen på er klassisk Nolan. Kan man blive skuffet? Ja. Men man kan også risikere at blive ramt af en flyvende gris med skøjter - muligheden er der, men odds'ene er minimale.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

filmen er en mini serie i 2 dele blev vist på DR 1 eller tv2 i slutningen af 90,er

10 timer siden
John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

17 timer siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 dag siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

2 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

4 dage siden

Aktive debatter