Cookie- og Privatlivspolitik
Spider-Man-skurke får egne film

Spider-Man-skurke får egne film

Venom og Sinister Six går solo

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Efter flere måneders spekulationer har Sony Pictures nu bekræftet, at der kommer to nye film i Spider-Man-universet, der fokuserer på superheltens modstandere Venom og Sinister Six.
 
Venom filmdebuterede i Spider-Man 3, men vi må antage, at hans baggrundshistorie bliver genfortalt og knytter sig til universet omkring rebootet The Amazing Spider-Man.

Sinister Six er en gruppe af Spider-Mans værste fjender, der har slået sig sammen for at komme vores helt til livs. Der er tale om Doctor Octopus, Mysterio, Vulture, Electro, Sandman og Kraven the Hunter, og vi formoder, at hver af deres oprindelseshistorier fortælles og knyttes sammen med The Amazing Spider-Man 3.

Electro bliver inkarneret af Jamie Foxx i The Amazing Spider-Man 2, der får premiere næste år, men om skuespilleren kommer til at optræde i Sinister Six-filmen, er uvist.

Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner, Ed Solomon og Drew Goddard bliver det kreative hold bag de to film.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Putte

Jeg tænkter ofte at nu er de da snart løbet tør for idéer. Men alligevel bliver jeg gang på gang overrasket over lidt nytænkning. Det kan vi godt lide.

Hvad med at give Darth Vader sin egen film? Nej, nå ikke. ;)

Men hvad skal så modstykket være til de her skurke hvis ikke spider man er med? Hvem skal de så kæmpe imod, hinanden? Hmmm..

Anna

Skal de seks så bare gå og være onde sammen ?, vil man se baggrundshistorier fra dem så man kan forstå dem?
Begynder faktisk nu at blive meget interesseret i hvad de kommer op med :b

Claus

Det var også på tide, at vi fik en film som handler om venom. en af i beste skurke i spiderman. Kan ikke vendte med at se den ;-)

Renè

Endelig kommer der nogle skurke film, hvorfor er det kun helte der skal have deres egne film? :)

Anonymuser/0

Glæder mig. God franchise de har gang i.

Lars

Spændende ide, og jeg er fuld at store forventninger, men det kan hurtigt blive lidt noget rod, ikk. Især hvis Venom kommer ind og dominerer det hele.
Jeg har altid syntes at Kraven er en forvokset Tarzan (ligesom Ka-Zar), og han er bare ikke min smag når det kommer til bad guys :-)

Vultures vinger bliver ligeledes afsløret i traileren, så det tyder på en rigtig spændende opfølger til den ganske udmærkede 1'er!!

Mbarka

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mikkel knudsen

Fedt at de får deres egne film glæder mig.

Jacob

Med X-Men, The Avengers og snart Guardians of the Galaxy har Hollywood bevist, at Marvel's superheltegrupper er solide blockbustere. Men Sinister Six er på en måde nyskabende, da det nu er skurkene som er i fokus og det glæder jeg mig rigtig meget til. Synes Topher Grace var en værre tudeprins som Venom, og jeg håber den nye film vil præsenterer Hyper Venom.

Et stort spørgsmål er om Sinister Six vil blive knyttet til The Amazing Spider-Man eller ej. Hvis det er tilfældet tror jeg ikke, hver skurk får sin egen film. For det første vil jeg mene programmet bliver for presset mod 3'eren, men det kan jo også kulminerer i 4'eren. For det andet bliver Electro introduceret i 2'eren, og man må så håbe Jamie Foxx vil gentage rollen. Desuden bliver bl.a. Dr. Octopus's mekaniske fangearme afsløret i traileren.

dippegalantuser/922792

...et CGI-helvede der venter på at ske (i min optik), men Sinister Six kan sagtens gå hen og blive rigtig interessant.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Herligt du synes om det!

Jeg holder også af Dr. No - men “dragen” virker ikke så godt idag.

1 time siden
Nikolaj

Fedt portræt!

14 timer siden
Stine Teglgaard

Har du set den med Tom Cruise og American Psycho? Den er så vild!

MVH Stine

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Dejligt at se din liste - og bl.a. også lidt kærlighed til den en smule oversete ‘I Love You Phillip Morris’ :) Bjarke, kino.dk

1 dag siden
hakuninuser/15689
hakuninuser/15689

1. Evigt solskin i et pletfrit sind
2. Man on the Moon
3. The Truman Show
4. The Majestic
5. I Love You Phillip Morris

1 dag siden

Aktive debatter