Paul Rudd er 'Ant-Man'

I sidste uge sagde han "det er rygter det hele". Han løj.
Billede
(© DreamWorks SKG)

Marvel og instruktør Edgar Wright har omsider fundet deres 'Ant-Man' i skuespilleren Paul Rudd. Rudd er mest kendt for at have været med i komedier som Anchorman, I Love You, Man og Role Models, så det er stadig et lidt overraskende valg, selvom rygterne har svirret længe. 

"Da Edgar Wright kom til os med idéen om Paul som Ant-Man, blev vi meget lettede, for det første skridt i skabelsen af en Marvel Studios film er at finde den rigtige stjerne", udtaler bossen for Marvel Studios, Kevin Feige.

Det har dog ikke været så let at få Pauls underskrift ned på papir, hvilket satte gang i flere rygter. Navne som Joseph Gordon-Levitt, Adrian Brody, Benedict Cumberbatch, Michael C. Hall og Ewan McGregor har blandt andet været i spil.

'Ant-Man' fortæller historien om biokemikeren Dr. Henry Pym, der gennem sin forskning finder ud af, hvordan han kan ændre sin størrelse og kommunikere med insekter.

Marvel har for længst sat en premieredato for filmen, så uret tikker på produktionen.

Ant-Man skal nemlig efter planen have premiere d. 31. juli 2015. Vi vil bruge tiden indtil da på at få realiseret efterfølgeren: 'Ant-Man vs. Antboy'.