Cookie- og Privatlivspolitik
Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark - de første anmeldelser

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark - de første anmeldelser

Udenlandske anmeldere er vilde med efterfølgeren

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

De første anmeldelser af 'Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark' er begyndt at dukke op online fra nogle af verdens største filmmedier. Og det tyder allerede nu på, at filmen vil blive en del bedre modtaget end sin forgænger.

Empire giver maksimale fem stjerner og roser filmen for at bevæge sig ud på ukendt terræn og give tonvis af storhed i scenerne.

Total Film giver fire ud af fem stjerner og fremhæver problemerne ved at være midten af en trilogi, men roser filmen for sin action, flotte visuelle udtryk og drabelige drage.

Variety er også meget positive og fremhæver, at filmen er bedre end sin forgænger ved at være mere spændende og meningsfuld.

Næsten det samme skriver The Wrap, der også bemærker, at både dværgene og elverne har fået flere menneskelige kvaliteter.

The Hollywood Reporter er enige og kalder hvert et minut for bedre end etteren, primært fordi den ikke bruger halvanden time på dværgenes sange og fjollede indslag.

I næste uge følger de danske anmeldere trop, når Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark får premiere den 11. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nadia

Elsker Tolkien. og håber virkelig at denne film bliver ligeså god som 1'eren. Gerne bedre ;)

Maikenuser/99736

"Menneskelige"....mennekselige kvaliteter ... dværge ... elvere...!!!!!
det ville jeg sku godt nok være kede af hvis de gjorde, måske er elvernes ører ikke så spidse mere og dværgene blevet en anelse højere.... det håber jeg sku ikke!
Det er dværge og elvere for christsake det er ikke meningen at de skal være mennekselig *facepalm!!!

Jeg er i det hele taget ligeglad med hvad anmelderne siger, jeg elsker den første og ser den ofte, så de kan bare smutte med deres stjerner og deres pis!!!
Den eneste grund til at de whinede sidste gang var fordi man kun så dragen i en par sekunder!!!! Det er sku forhælvede ikke den det hele handler om!!!

Forstå mig ret når jeg siger and en drage eller to altid gør en film lidt bedre XD
men det er trods alt rejsen det handler om og om hvordan de klarer sig hentil The Lonely Mountain

SPOILER!!!
og hvordan hele delen med The Battle of Five Armies kommer til at gå, vi ved selvfølgelig ikke hvordan Peter har tænkt sig at gører det men tror sku ikke han skåner Thorin eller Fili og Kili QQ
THey are all gonna die QQ
Curse you Tolkien!!! .... Why you so mean to us QQ

Men hvis Peter ikke lader dem dø her ville det sku værer mærkeligt at de ikke troppede op a Sauron bestemte sig for at lege krig med Gondor! Og siden Thorin er "venner" med Gandalf ville jeg da have troet at Gandalf ville have tilkaldt lidt flere dværge, så er bange for at de er nødt til at dø for at få det hele til and fungere QQ

Nadia

"Den eneste grund til at de whinede sidste gang var fordi man kun så dragen i en par sekunder!!!! Det er sku forhælvede ikke den det hele handler om!!!"

hvor mange anmeldelser af filmen har du egentlig læst? mange af dem havde altså gode pointer. og 95% af dem havde INTET at gøre med dragen? de fleste anmeldere fatter nok godt pointen med opbygning. det er trods alt deres job.

Ambarussa

Tror ikke at man skal tage det med 'menneskelige kvaliteter' bogstaveligt, som i at de er komme til at 'ligne' mennesker men at de som personer er mere menneskelige - ifølge interviews med bl.a. Richard Armitage får vi et dybere indblik i Thorin's personlighed og også i Thranduil's (et af mine største problemer med AUJ var helt klart den måde de fremstillede Thranduil på). Mange anmelderes største problem med AUJ var at hele filmen var lidt overfladisk, på trods af hvor lang den var.

Og tror heldigvis at vi får et år mere til at forberede os på Battle of Five Armies - de fleste mener at den først er med i den tredje film :) Den tid, den sorg.

Lisa

Det er da altid godt med gode anmeldelser på en længe ventet film, men jeg må indrømme at anmeldere sjældent er til at stole på. Efter mine erfaringer ;-)
Dog er jeg sikker på at den nok skal blive god, selvom jeg også er med på den vogn med at 1'eren var skøn blandt andet på grund af stemningen der blev skabt og ikke kun på grund af en masse action :-)

Maikenuser/99736

en der forstår meningen med det hele XD

Anonymuser/0

Den har en højere score på Metacritic end AN UNEXPECTED JOURNEY indtil videre. Så jeg håber på den i det mindste underholder. Var personligt rigtig skuffet over den første, og det ser ud til (kun dømt på traileren og enkelte anmeldelser) at mange af de ting jeg frygtede nok eksistrerer i filmen.

Men filmen har et godt cast, og 1'eren er trods alt et hyggeligt lille familieeventyr (men absolut heller ikke mere end det imo) og hvis Desolation er lidt mere actionpræget end 1'eren så håber jeg i det mindste på lidt god underholdning - og er RIGTIG spændt på at se/høre Benedict Cumberbatch som Smaug. Jeg håber ikke de har fucket CGI'en op med ham.

Principielt ser jeg KUN filmen på præmiereaftenen fordi der går rygter på at de første trailere til GODZILLA og Chris Nolan's INTERSTELLAR bliver vist. Men håber da på det bedste :)

Btw: prøv at sige Dragen Smaug's Ødemark 5 gange i træk? Den er fandme svær!

Nadia

en hjernedød kommentar Maiken. Bland dig dog udenom!

Lasse

hold da op, hvor er du umoden at høre på.
du er godt klar over at alle trailerne og tv-spots har brugt den danske titel, så det er sgu da ganske naturligt at kommentere på den danske titel hvis man syntes den lyder sjov/besværlig, også selvom man foretrækker den orginale. og jo. I forhold til lotr er Hobbitten et mere familieorienteret eventyr og ikke nogen stor mørk og episk saga. Og det er heller ikke meningen! tonen er lettere og lysere. og selvom jeg elsker filmen så er der altså en del der er mindre glade for den og sådan er det.

ps: kunne godt lyde som om du er jaloux fordi du ikke selv fik "premiere" billetter.

god fornøjelse Michella! håber du nyder filmen på præmiere aftenen:D

Pil

For det første Maiken, synes jeg ikke dette er stedet, hvor man bruger det sprog, som du vælger at bruge.

For det andet. Jeg har kendskab til historien, bogen og selvfølgelig LOTR-trilogien. Når så Michella siger, at 1'eren var mere et familieeventyr har hun ret. Ja, der sker mørke ting i 1'eren, som bl.a. Riddles in the Dark. Men det slår intet imod hvad vi ser i de kommende film. Beorn. Dale. Mirkwood. The Necromancer. Smaug. Battle of the Five Armies.
Det jeg synes var tydeligt ved den første film, at den var mere PG-13 end de kommende film nok vil blive. Der var de sjove dværge, de smukke elvere og en masse fra Herredet. Og det skal selvfølgelig med, da det er en del af bogen.
Jeg var også én af dem, der synes den første del var lige lovlig pæn, da jeg både er stor fan af lotr og bogen, men med de kommende begivenheder i hovedet, tror jeg uden tvivl, at DOS bliver lidt mere mørk.
Så Michella fangede uden tvivl pointen, da hun er fan af både bogen og den originale trilogi.
Og for det sidste, dette er ikke stedet til at anklage folk for at være uvidende, beskylde dem for ikke at kunne deres facts og sige, at de ikke fortjener at komme til forpremiere, udelukkende på grund af din uenighed med dem. Så er du i hvert fald på en helt forkerte hjemmeside.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 timer siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

5 timer siden
Apeironuser/283208
Apeironuser/283208

1. Magnolia
2. Pahntom Thread
3. The Master
4. Boogie Nights
5. There Will Be Blood

1 dag siden

Aktive debatter