Cookie- og Privatlivspolitik
Eksklusivt interview: Richard Armitage

Eksklusivt interview: Richard Armitage

"Thorin er blottet for humor."

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

I efteråret mødte vi Richard Armitage, Luke Evans, Lee Pace og Martin Freeman i London. Du kan læse hele interviewet i den nyeste udgave af kino.dk-magasinet.

Hvad synes du selv om Thorin Oakenshield - hvor sympatisk er han?

Jeg kan godt lide ham, men det tog mig et stykke tid. Jeg læste bogen og tidlige versioner af manuskriptet og rullede øjne. Han taler på en måde, selv Tolkien beskriver som næsten overartikuleret, og jeg tænkte: ”Hvordan skal jeg lige forelske mig i den her karakter?” Men han er blevet udstyret med en vis nobilitet og en forståelse for hans mission, der går ud over egen grådighed.

Forhåbentlig forstår publikum ham uden nødvendigvis at være enig. Det fik mig til at synes bedre om ham, end jeg måske gjorde i bogen. Han er enormt selvhøjtidelig og blottet for humor, men vi har fundet på enkelte mere humoristisk scener til Thorin. Måske kommer de med i filmen, eller også kommer de først med som ekstramateriale.

Hvad imponerede dig mest ved den første film?

Det største indtryk, for mit vedkommende, var sekvensen med ørnene hen imod slutningen. Alt, vi havde set under optagelserne, var noget, der lignede store, grønne bananer på nogle stativer. At se, hvordan det så ud i filmen, var fantastisk. Jeg var meget glad.

Hvad glæder du dig mest til at se i den nye film?

Det er svært, men ærligt talt glæder jeg mig mest til dragen. Jeg har set små brudstykker og få millimeter af kroppen. Den er utroligt detaljeret, og jeg tror, det bliver ret fantastisk.

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark har biografpremiere den 11. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Synes han er glimrende castet, og kan godt lide han er ydmyg overfor rollen. I bogen er Thorin næsten 200 dværge-år, men Peter Jackson valgte at gøre ham væsentlig yngre.

Brumbassenuser/117960

Thorin Oakenshield, er født i det ensome bjerg/ the Lonely Mountain - født i den Third Age 2850 - ***slettet af redaktionen pga. spoiler***

nu er næsten 200 år ikke noget for en dværg omkring 45 år for et menneske.. men thorin er den næst ælste dværg i bogen - det er ikke helt samme indtryk, film giver.. men vi høre heller ikke meget til, at der går 171 år fra ***slettet af redaktionen pga. spoiler***

Dwalin bliver 340år…

hvor i mod Bilbo blev 131år og han fik også noget livskraft fra the one ring -

Jacob

Nu er det lidt svært, at hitte hoved og hale i det du skriver. Synes selv det okay, at sige 'næsten 200 år'. Man har helt bevidst valgt, at gøre Thorin omkring halvt så gammel som han er beskrevet i bogen. Det gjorde man, fordi man var bekymret for om publikum fandt ham for gammel. Richard Armitage var selv nervøs omkring sin alder, da han gik til audition. Alt det fortæller Peter Jackson på ekstramaterialet til En Uventet Rejse (Extended Edition).

Mark

HUSK AT SKRIVE SPOILER !! ikke alle har lyst til at læse dette ! ..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Pulp Fiction er en af Tarantinos bedste, og måske den bedste.

50 minutter siden
Michael

Nu hedder den bare indtil videre "Halloween 2" på papiret som arbejdstitel, alle nævner den som Halloween 2, hvis du googler.

2 dage siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Synes det er en fin liste men efter min holdning mangler der : Åndernes Hus, Music of the Heart!!!

2 dage siden
Jen Headuser/1439276
Jen Headuser/1439276

I skriver selv, at Halloween 2018 foregår efter Halloween 1978, dermed er den næste Halloween, Halloween 3, og ikke Halloween 2.

2 dage siden
Neesai

Skønt at se at Henrik Kofoed og Lars Thiesgaard vender tilbage som det umage par Timon og Bumba.

2 dage siden

Aktive debatter