Cookie- og Privatlivspolitik
Eksklusivt interview: Richard Armitage

Eksklusivt interview: Richard Armitage

"Thorin er blottet for humor."

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

I efteråret mødte vi Richard Armitage, Luke Evans, Lee Pace og Martin Freeman i London. Du kan læse hele interviewet i den nyeste udgave af kino.dk-magasinet.

Hvad synes du selv om Thorin Oakenshield - hvor sympatisk er han?

Jeg kan godt lide ham, men det tog mig et stykke tid. Jeg læste bogen og tidlige versioner af manuskriptet og rullede øjne. Han taler på en måde, selv Tolkien beskriver som næsten overartikuleret, og jeg tænkte: ”Hvordan skal jeg lige forelske mig i den her karakter?” Men han er blevet udstyret med en vis nobilitet og en forståelse for hans mission, der går ud over egen grådighed.

Forhåbentlig forstår publikum ham uden nødvendigvis at være enig. Det fik mig til at synes bedre om ham, end jeg måske gjorde i bogen. Han er enormt selvhøjtidelig og blottet for humor, men vi har fundet på enkelte mere humoristisk scener til Thorin. Måske kommer de med i filmen, eller også kommer de først med som ekstramateriale.

Hvad imponerede dig mest ved den første film?

Det største indtryk, for mit vedkommende, var sekvensen med ørnene hen imod slutningen. Alt, vi havde set under optagelserne, var noget, der lignede store, grønne bananer på nogle stativer. At se, hvordan det så ud i filmen, var fantastisk. Jeg var meget glad.

Hvad glæder du dig mest til at se i den nye film?

Det er svært, men ærligt talt glæder jeg mig mest til dragen. Jeg har set små brudstykker og få millimeter af kroppen. Den er utroligt detaljeret, og jeg tror, det bliver ret fantastisk.

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark har biografpremiere den 11. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Synes han er glimrende castet, og kan godt lide han er ydmyg overfor rollen. I bogen er Thorin næsten 200 dværge-år, men Peter Jackson valgte at gøre ham væsentlig yngre.

Brumbassenuser/117960

Thorin Oakenshield, er født i det ensome bjerg/ the Lonely Mountain - født i den Third Age 2850 - ***slettet af redaktionen pga. spoiler***

nu er næsten 200 år ikke noget for en dværg omkring 45 år for et menneske.. men thorin er den næst ælste dværg i bogen - det er ikke helt samme indtryk, film giver.. men vi høre heller ikke meget til, at der går 171 år fra ***slettet af redaktionen pga. spoiler***

Dwalin bliver 340år…

hvor i mod Bilbo blev 131år og han fik også noget livskraft fra the one ring -

Jacob

Nu er det lidt svært, at hitte hoved og hale i det du skriver. Synes selv det okay, at sige 'næsten 200 år'. Man har helt bevidst valgt, at gøre Thorin omkring halvt så gammel som han er beskrevet i bogen. Det gjorde man, fordi man var bekymret for om publikum fandt ham for gammel. Richard Armitage var selv nervøs omkring sin alder, da han gik til audition. Alt det fortæller Peter Jackson på ekstramaterialet til En Uventet Rejse (Extended Edition).

Mark

HUSK AT SKRIVE SPOILER !! ikke alle har lyst til at læse dette ! ..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

2 dage siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

3 dage siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

4 dage siden