Cookie- og Privatlivspolitik
Eksklusivt interview: Martin Freeman

Eksklusivt interview: Martin Freeman

"Bilbo er dig og mig. Han er publikum."

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

I efteråret mødte vi Richard Armitage, Luke Evans, Lee Pace og Martin Freeman i London. Følgende er et uddrag, og du kan læse hele interviewet i det aktuelle kino.dk-magasin.

Hvem er Bilbo?

Han er os alle sammen. Han er dig. Han er mig. Han er publikum. Han er læseren af bogen, og han er den, der ser filmen. Han er det tætteste på et almindeligt menneske i hele fortællingen, fordi han egentlig bare vil leve et relativt roligt, sikkert og ikke-voldeligt liv. Hvilket er det, som de fleste mennesker vil. De ønsker i hvert fald ikke at være i krig. De ønsker ikke at dræbe eller blive dræbt. Han har lige så mange dimensioner, som vi har, eller burde have, og han er også en smule selvretfærdig.

Han er også tøvende, lidt bange og ikke den mest vovemodige, men på den anden side tager han ud på denne her tåbelige rejse, han slet ikke behøvede at tage med på. Overhovedet. Den er ikke i hans interesse, det er ikke for at redde sit eget liv men mere som et nicheprojekt i selskab med en gruppe, han ikke engang bryder sig specielt meget om. Men han gør det for at give sig selv det spark i røven, han behøver, fordi han lever et meget komfortabelt, men i sidste ende, forholdsvist kedeligt liv.

Hvilken scene i ’Dragen Smaugs ødemark' ser du mest frem til?

Jeg elsker flugten i tønderne, og det gør jeg også i bogen. Det bliver både sjovt og spændende, selvom jeg endnu ikke har set filmen. Edderkopperne ser jeg også frem til og selvfølgelig scenerne med dragen, der på en måde kan minde om dem med Gollum. Jeg har set enkelte ting med Smaug, og jeg tror folk bliver meget begejstrede. Men ærligt talt. Han ligner en drage. Haha. Præcis som de fleste forestiller sig, en drabelig og gigantisk drage bør se ud.

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Hobbittens akilleshæl er, at forklare hvorfor Bilbo overhovedet skal ud på den her rejse. Dværgene kan vi forstå - de skal generobrer deres hjemland. Synes Martin Freeman gør et godt stykke arbejde, og det er ikke nemt at løfte arven efter Ian Holm.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

2 dage siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

3 dage siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

4 dage siden