Cookie- og Privatlivspolitik
Den nye Sarah Connor er fundet

Den nye Sarah Connor er fundet

'Terminator: Genesis' får hovedrolle

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Spekulationerne kan stoppe her. Kvinden, der skal udfylde skoene efter Linda Hamilton som Sarah Connor i Terminator-filmene, er fundet.

Emilia Clarke har scoret den attraktive rolle i rebootet af The Terminator, som for nylig fik titlen 'Terminator: Genesis'. Hun slog igennem som Daenerys Targaryen i fantasy-serien 'Game of Thrones' (2011- ), men skifter nu ildspydende drager ud med dræbermaskiner fra fremtiden.

Clarke bliver dermed den anden Game of Thrones-skuespiller til at påtage sig rollen som den handlekraftige Connor, efter Lena Headey spillede samme karakter i TV-serien 'Terminator: The Sarah Connor Chronicles' (2008-09).

Terminator: Genesis har også Arnold Schwarzenegger i en uspecificeret rolle, mens Alan Taylor (Thor: The Dark World) instruerer.

Filmen får dansk premiere den 25. juni 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Victoria

Suppe kogt på gamle ben bliver sjældent værd at æde.

S. Rico

Emilia Clarke er ganske enkelt fremragende. Man skal ikke undervurdere den svære rolle hun har i Games of Thrones. Daenerys udvikler sig fra en naiv og uvidende pige til en mægtig krigerdronning. Og det gør hun meget troværdigt - indtil videre. Det bliver meget spændede at se hende i den nye reboot.

Elias

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige ang. Terminator serien, 1'eren og 2'eren er mesterværker, 3'eren gik lige an, salvation var interrasant indenfor terminator universet, men er det her en reboot af serien eller bliver det en femte terminator film? Hvis det bliver en femte så tror jeg den springer ret så meget i tid og rum og hvis det er en reboot/remake.......Arnold Schwarzenegger giver da plus point her fra.

Jacob

Det er noget med, at rettighederne til Terminator franchisen er udlånt fra et studie til et andet - beklager jeg ikke kan huske hvilke - og at de har et x antal år til, at lave den her nye trilogi før rettighederne bliver trukket tilbage. Men det virkede som om, at de oprindeligt havde tænkt med Salvation en trilogi der skulle forklarer begivenhederne i de tre første. Og nu får vi så serveret Genesis (Skabelsen), og står pludselig om man vil med to Arnold'er. Det bliver spændende når rettighederne vender tilbage, om de vil fortsætte videre fra Salvation og om Christian Bale vil være interesseret i det.

Renè

Mener nu ikke hun er den rette, hun er lidt for sød og nuttet til den rolle syntes jeg.
Så hellere Michelle Rodriguez i rollen når nu de skal til at lave mere Terminator.

Putte

Hvorfor skal de altid lave begynde på film forfra? Hvorfor skal de laves igen? De gamle var da gode, de har deres egen charme. :D

Jacob

Selvom Terminator: Salvation næppe er en milepæl, så står vi praktisk talt med en uafsluttet historie. The Terminator: Genesis er begyndelsen på en ny trilogi. Spørgsmålet er nu, at når franchisen vender tilbage til de oprindelige hænder om de vil fortsætte hvor de slap. At Arnold Schwarzenegger nu er med i begge universer skaber yderlig forvirring. Savner en klar udmelding fra studierne. Men tror nu Emilia Clarke nok skal blive en god Sarah Connor.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.