Cookie- og Privatlivspolitik
Velkommen til Beorns hus

Velkommen til Beorns hus

Mere "Bag om Hobbitten"-materiale

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Mikael Persbrandts Hobbitten-karakter Beorn mangler endnu at blive præsenteret for verdens utålmodige Tolkien-fans.
 
Formskifteren byder i forlægget Gandalf og hans følge indenfor i sit hjem, og i dag kan vi få et smugkig på netop denne location.

Klippet byder selvfølgelig på et par ord fra instruktør Peter Jackson, skuespillerne Mikael Persbrandt og Ian McKellen samt et par yderst veloplagte dværge.

Fra den 11. december kan I se den endelige scene i Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark i de danske biografer.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kaj

Beorn-scenen synes jeg minder om Bag-end-scenen, med en stor middag og dværge, der kommer dumpende osv. Jeg håber bare ikke, at den varer lige så lang tid som Bag-end gjorde. Men hvorfor skulle den også gøre det? Jeg mener, de har næsten ikke nævnt scenen før nu. Den har ikke fået halvdelen af den spilletid som Bag-end havde i trailerne.

Michela

Glæder mig helt vildt til at se den! Nu har jeg også kun set Hobbitten mindst 10 gange! Jeg er spændt på at se hvordan det hele kommer til at foregå og hvordan de nu skal kommer gennem alle prøvelserne!

Mikkel Poulsen

Han er den eneste person fra The Hobbit universet. Som endnu ikke er præsenteret for os J.R.R Tolkien fans, jeg er virkelig spændt på og se hvordan han er. Jeg har da set nogle billeder af ham men størrelsen det er jo vigtigst, da han i bogen er en enorm kæmpe jeg glæder mig og glæder mig til og se middagen. Som jeg elsker fra bogen af Beorn er helt klart en af mine favorit karakter fra bogen! :)

Sara

Jeg har disse forestillinger om Beorn i mit hoved, og kan slet ikke vente til at se, hvordan de har valgt at han skal være!
Han er en unik "person" og kan ikke vente med at se scenerne fra den store middag!

Jacob

Beorn er en unik karakter, ikke bare i Hobbitten, men faktisk i hele Midgård. Mindes ikke hans betydning er så stor i bogen, men Peter Jackson har det jo med at opgradere selv små roller. Glæder mig til at se dværgene opfører sig pænt.

Julius

Jeg har glædet mig til at se, hvordan Peter Jacksons hold vil tackle Beorn, og det ser ud som om han får en prominent rolle i filmen. Der er nogle fantastiske kulisser og Mikael Persbrandt er heller ikke den værste skuespiller, så mon ikke det bliver godt?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

2 dage siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

2 dage siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

3 dage siden