Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer-battle: Trolde vs. Tarzan

Trailer-battle: Trolde vs. Tarzan

Stop motion & animation

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

To kommende familiefilm har netop fået nye trailers - men hvilken trailer er den bedste?  

Tarzan
I den nye animerede fortolkning af Edgar Rice Burroughs klassiske fortælling er liansvingeren og Jane oppe imod den onde direktør af Greystoke Energies, et selskab han har overtaget fra Tarzans afdøde forældre.
Filmen får premiere den 29. maj 2014.

Æsketroldene
Hænderne bag Coraline og Paranorman har lavet endnu en stop motion-animationsfilm med uhyggelige væsner i front. Filmen handler om en forældreløs dreng, der bliver adopteret af kloakkens misforståede æsketrolde, og derefter må tage kampen op imod en ond skadedyrsbekæmper.
Filmen får premiere den 29. januar 2015.

 Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Laurauser/906212

Har indtil videre kun været meget positivt overrasket over The Boxtrolls! Den ser super fin ud (hvis man kan sige det sådan) og begge trailere jeg har set gør virkelig jeg får lyst til at se den, fordi de skaber en spænding uden egentlig at sige specielt meget om filmens handling !

Ved ikke om jeg synes om at lave en ny tarzan :S men ok så, hvis de synes :p

Star

De skulle bara lave den som den originale tarzan men den ser ikke så go ud fordi der er altmulidt asci fic synes jeg det hører ikke hjeme hos tarzan

Putte

Jeg har set traileren for tarzan før så var spædt på æsketroldens. Men den fangede mig ikke rigtig. Vil gerne se den en gang. Men traileren er kedelig. De er flot lavet og de er meget søde og minder meget om stilen med nightmaire before christmas og corbs bride som er geniale. :) Så glæder mig til at de filmen men ikke i biffen. :)

Tarzan vil jeg nu heller ikke se i biffen men traileren er bare bedre, der er gang i den og action. :)

Hejlouser/1080994

Hej kino :), jeg ved ikke hvilken film er bedst,

Æsketroldene: Den er god, den ser virkelig god ud, den har sjove figure,

Tarzan: den ser fantastisk ud, den indeholder en anden historie end Disney´s

Det ser ud til at jeg bedst kan lide Tarzan;

Wayne

Den er mere opfindsom, og flottere.

Tarzan - traileren ligner noget vi har set mange gange før, selvom historien er anderledes. Desuden virker det som om at ambitionerne er højere, end den kvalitet animationerne er lavet i.

Søgaarden

Historien ligner utroligt meget Avatar eller jo nærmere Pocahontas. Jeg tror ikke, at den vil kunne slå Disney klassikeren, men jeg vil da gerne se den - den kan jo overraske

Putte

Det er jo avatar der ligner pocahontas og tarzan.

Søgaarden

Også det jeg mente, da jeg sagde eller nærmere Pocanhotas :)

:P

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Ternet Ninja 2 skal nok blive en succes og nogle gode grin værd sammen med familien endnu engang igen.

11 timer siden
Jacob

Jeg var aldrig super begejstret for afsløringen af Depp som Grindelwald.

6 dage siden
rene

Anden ser rigtig dyster ud ser fedt ud glæder mig til januar

1 uge siden
johnny

Dejligt at skulle se Mads i denne film serie.

1 uge siden
Mickey

Jeg har det sgu lidt ambivalent med det her.

1 uge siden